16.9.20

ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ; Κινέζα ιολόγος: Ο κορωνοϊός κατασκευάστηκε σε εργαστήριο της Wuhan (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 https://youtu.be/ESXi21BJrJU

ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΥΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΔΡ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

Με πληροφορίες από το https://www.sigmalive.com/news/dimosia-igeia/666604/kineza-iologos-o-koronoios-kataskevastike-se-ergastirio-tis-wuhan-vinteo#

 " Toν γύρο του διαδικτύου κάνουν δηλώσεις της κινέζας ιολόγου, Δρ. Li-Meng Yan που υποσχέθηκε να δημοσιεύσει επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε από τα εργαστήρια στην Wuhan της Κίνας και όχι σε μια υπαίθρια αγορά, η οποία ήταν μια «κάλυψη», όπως ισχυρίζεται από την κινεζική κυβέρνηση.

 
«Το πρώτο πράγμα είναι ότι η αγορά κρέατος στη Wuhan είναι ένα προπέτασμα καπνού και αυτός ο ιός δεν είναι από τη φύση», δήλωσε η Δρ Yan στους οικοδεσπότες της Loose Girls που έμειναν έκπληκτοι από τις αποκαλύψεις της. 

Όταν ρωτήθηκε από πού προήλθε ο κορωνοϊός, η επιστήμονας απάντησε ότι προήλθε από το εργαστήριο. «Το εργαστήριο στη Wuhan ελέγχεται από την κυβέρνηση της Κίνας», πρόσθεσε.
 
Μιλώντας μέσω βιντεοκλήσης από μια μυστική τοποθεσία, η Δρ Li Meng είπε ότι σύντομα θα δημοσιεύσει μια έκθεση για να αποδείξει ότι ο ιός δημιουργήθηκε από το κινεζικό εργαστήριο. Πρόσθεσε ότι όλοι θα μπορούσαν να κατανοήσουν την έκθεση, ακόμη και εκείνοι που δεν έχουν ιστορικό βιολογίας.
 
Η Δρ Li-Meng, που ειδικεύτηκε στην ιολογία και την ανοσολογία στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χονγκ Κονγκ, δήλωσε ότι διενήργησε δύο έρευνες σχετικά με τη νέα πνευμονία στην Κίνα - η πρώτη μεταξύ Δεκεμβρίου και αρχές Ιανουαρίου και η δεύτερη στα μέσα Ιανουαρίου, πριν φύγει στις ΗΠΑ από το Χονγκ Κονγκ.
Σύμφωνα με την ίδια η «ακολουθία του γονιδιώματος είναι σαν ανθρώπινο δακτυλικό αποτύπωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό αυτών των πραγμάτων και έχει αποδείξεις γιατί αυτός ο ιός ήρθε από εργαστήριο στην Κίνα και γιατί ήταν αυτοί που το δημιούργησαν.
 
«Αυτό είναι το κρίσιμο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε, την προέλευση του ιού», είπε, διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε. "Θα είναι απειλητικό για όλους", πρόσθεσε.
 
Η Δρ Li Meng έφυγε από το Χονγκ Κονγκ επειδή και μίλησε δημόσια γιατί όπως είπε "θα μετάνιωνε" εάν δεν έλεγε την αλήθεια.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν  είναι η πρώτη φορά που έκανε παρόμοιες δηλώσεις, εντούτοις η είδηση αναπαράγεται τις τελευταίες μέρες καθώς συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις σε διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα." 
 Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην επαρχία Wuhan της Κίνας ο κορωνοϊός και πριν ακόμη εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο κυκλοφορούσαν πολλά σενάρια αναφορικά με την προέλευσή του. Μάλιστα μέχρι και Εκπρόσωπος του Κινζεικού ΥΠΕΞ υποστήριξε  ότι ο κορωοϊός COVID-19 μπορεί να εισήχθη στην πόλη Wuhan, όπου και εντοπίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, από τον στρατό των ΗΠΑ. 
 
Ωστόσο,  επικαλούμενη επιστημονικές μελέτες η New York Post διαψεύδει τα σενάρια βιολογικού πολέμου και εργαστηριακής δημιουργίας του ιού. Σύμφωνα με την επιστημονική έρευνα  του Nature Medicine για τις καταβοιλές του ιού με τίτλο «The proximal origin of SARS-CoV-2» ο ιός ήταν αποτέλεσμα μιας «φυσικής διαδικασίας»
https://www.sigmalive.com/news/dimosia-igeia/666604/kineza-iologos-o-koronoios-kataskevastike-se-ergastirio-tis-wuhan-vinteo
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 
ΟΛΑ  ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ  ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας