15.9.20

Iσραηλινά ''πυρά κατά Ερντογάν: ''Η Τουρκία πρέπει να νικηθεί στρατιωτικά''

 Το πραγματικό σχέδιο του Ερντογάν κατά Ελλάδος και Μεσογείου

Την προσπάθεια ελέγχου από την Τουρκία 500 εκατ περίπου μουσουλμάνων επιδιώκει ο Ερντογάν εδώ και πολλά χρόνια, για να υλοποιήσει τα προκλητικά σχέδια του για αναβίωση της πάλαι ποτέ Οθωμανικής αυτοκρατορίας, σύμφωνα με Ισραηλινό ειδικό.    

"Η Τουρκία θέλει να ελέγξει 487 εκατομμύρια μουσουλμάνους, για να επιτεθεί σε Ελλάδα και Νότια Ευρώπη", γράφει ο Ισραηλινός δημοσιογράφος και ειδικός Mark Langfan για το israelnationalnews.com.

Η Τουρκία έχει καταστεί πλέον ένα ισλαμικό κρατικό χαλιφάτο με επικεφαλής τoν Ερντογάν. Αυτό που βλέπουμε στην Ανατολική Μεσόγειο με τις στρατιωτικές απειλές της Τουρκίας κατά της Ελλάδος δεν είναι τίποτα λιγότερο από το νέο Ισλαμικό Κράτος της Τουρκίας που απειλεί την νότια πλευρά της Χριστιανικής Ευρώπης.

Ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους» Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, τον οποίο εξόντωσαν οι ΗΠΑ ήταν ένα εντελώς παρανοϊκό άτομο.

Μετά από αυτόν όμως, η Τουρκία είναι το νέο Ισλαμικό Κράτος που απειλεί την ύπαρξη του Δυτικού Πολιτισμού και της Ρωσίας.

Η Τουρκία πρέπει να νικηθεί στρατιωτικά, διαφορετικά θα εξαλείψει τον δυτικό, χριστιανικό και ρωσικό πολιτισμό.

Πώς φτάσαμε ως εδώ;

Υπήρχαν 8 χρόνια υπό την κυβέρνηση Ομπάμα-Μπάιντεν η οποία συνέλεξε εκατοντάδες αποδείξεις, για το τι ακριβώς υλοποιούσε ο Ερντογάν και ποιο ήταν το σχέδιό του.

Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2011, ο τότε πρόεδρος Ομπάμα ξεκίνησε μια στρατιωτική επίθεση εναντίον του Μ.Καντάφι στην Λιβύη, με την ονομασία  dyssey Dawn.

Η Τουρκία είδε την «Οδύσσεια Αυγή» ως «Οθωμανική Αυγή» και ήξερε ότι θα ήταν σε θέση να ελέγξει ολόκληρη τη Βόρεια Αφρική με την οργάνωση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας μετά την εξάλειψη του Καντάφι.

Η Άγκυρα συνέχισε να εργάζεται ενεργά για να εξαλείψει  τον πρώην Πρόεδρο της Αιγύπτου Χόσνι Μουμπάρακ μέσω της βάσης επιχειρήσεων της Χαμάς στην Γάζα.

pentapostagma