12.9.20

ΝΕΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ – ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ – ΑΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

fotia_lesvos
Το κακό παράγινε! Να φύγουν όπως ήρθαν.
Όλα έχουν τα όριά τους.

ΑΛΕΞ

Σοβαρά επεισόδια λαμβάνουν χώρα αυτή την ώρα στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στη Μόρια, με τους αλλοδαπούς να εξαπολύουν επίθεση προς τους αστυνομικούς με πέτρες και ξύλα, ενώ καλούσαν άπαντες να τους ακολουθήσουν “τυφλά” και χωρίς αιτία.

Λάθρο ξεκίνησαν να πετάν πέτρες στους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών. Όπως μεταδίδει τηλεοπτικός σταθμός, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική ενώ από νωρίς οπότε ξεκίνησαν νέες διαδηλώσεις των μεταναστών η κατάσταση ήταν τεταμένη και φαινόταν ότι μπορεί να ξεφύγει. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέλαβαν σουπερμάρκετ της περιοχής.
Κατά τη διάρκεια της πορείας στην Ε.Ο Παναγιούδας- Μυτιλήνης, (έβαλαν) ξέσπασε φωτιά στο βουνό, στον Καρά Τεπέ κοντά σε επιχειρήσεις και βενζινάδικο της περιοχής. Στο σημείο έφτασαν με δυσκολία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας, 2 πυροσβεστικά οχήματα, που προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά, ώστε να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις.

petra_moria
Τα παρείσακτα αλλοδαπά  σηκώνουν χέρι στους ευεργέτες τους! "Κόψτε" τους τα χέρια, πετάξτε τους έξω από την Ελλάδα, διαφορετικά θα πεταχτείτε εσείς οι "ανευθυνοϋπεύθυνοι" από την εξουσία.Ίσως ακροδεξιά 
κυβέρνηση να δώσει τη σωστή λύση, εφ όσον εσείς κωλύεσθε.
ΑΛΕΞ
lesvos_poreia1
Ο συρφετός των παρασίτων που μας κουβάλησε ο ΣΥΡΙΖΑ και τον ανέχεται και η ΝΔ!
 
Σημειώνεται ότι επί τρεις ημέρες, οι λαθροέποικοι της Μόριας κοιμούνται στους δρόμους μετά την καταστροφική φωτιά στη δομή φιλοξενίας. (Όπως έστρωσαν, να κοιμηθούν)
Σχολιάζοντας το θέμα, στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι άμεσα θα στεγαστούν όσοι έμειναν άστεγοι, ενώ επισήμανε ότι δεν είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που έφτιαξε τη δομή στη Μόρια. Άρα ούτε αυτοί φταίνε! ( Φταίνε γιατί δεν τους απέλασαν όλους για να μη δυσαρεστήσουν τα αφεντικά της ΕΕ)
https://www.makeleio.gr/