8.9.20

Εξάρχεια: Έκλεψαν το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού της προσωπικής φρουράς του Κ.Μητσοτάκη!

Θα γράφαμε σχετικό σχόλιο,\για τη τσάντα παρατημένη (προφανώς) σε εμφανές σημείο μέσα στο αυτοκίνητο, με το πιστόλι μέσα, θα μιλούσαμε  και για κάποιο δείκτη, αλλά δεν το κάνουμε.Πάντως δεν  πιστεύουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης με τέτοια"ασφάλεια" θα πρέπει
να αισθάνεται και πολύ ασφαλής!!!
Juan
Άγνωστοι έκλεψαν το υπηρεσιακό όπλο υπαστυνόμου μέλους της προσωπικής φρουράς του Κυριακού Μητσοτάκη.
Η ανομία στα Εξάρχεια συνεχίζεται με αγνώστους να στοχοποιούν μάλιστα και μέλη της προσωπικής φρουράς του Κυριάκου Μητσοτάκη, δημιουργώντας ερωτήματα σχετικά με τη γενικότερη ασφάλεια ακόμα και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Το αυτοκίνητο της γυναίκας υπαστυνόμου, διέρρηξαν άγνωστοι στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να της πάρουν το υπηρεσιακό της πιστόλι. 
Το περιστατικό το οποίο συνέβη στα Εξάρχεια, στη συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Ναυαρίνου, το πρωί της Δευτέρας,αποκαλύφθηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας, επιβεβαιώνεται από την Ελληνική Αστυνομία.
Οι δράστες διέρρηξαν το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στα Εξάρχεια, από το οποίο και αφαίρεσαν τσάντα με προσωπικά αντικείμενα της υπαστυνόμου, ανάμεσά τους και το υπηρεσιακό της όπλο. (Τι δουλειά είχε
το όπλο στο αυτοκίνητο;)
https://www.pronews.gr/