25.9.20

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Διεθνές Συνέδριο, καθηγητές, ειδικοί, ιατροί, «συνωμοσιολόγοι» και τα φίμωτρα

 

Θα ξεκινήσω με τον ειδικότερο των ειδικών: Με τον Jean-Luc Gala, Καθηγητή Ιατρικής, Λοιμωξιολόγος στο Πανεπιστήμιο της Louvain Βελγίου και διευθυντή της Μονάδας Βιολογικών Απειλών. Μιλώντας στο RTL TV, στις 20/9/20, ο ίδιος τόνισε χαρακτηριστικά: «Καθημερινά, 7.000 άτομα νοσηλεύονται στο Βέλγιο, συμπεριλαμβανομένων μόνο 40-50 λόγω του Covid. Και, επομένως, είναι εντελώς αμελητέο το ποσοστό. Δεν μιλάμε για ασθενείς, μιλάμε για τεστ! Για ένα αποτέλεσμα. Αυτό παραμένει στα 3% ή 4% εδώ κι εβδομάδες! Το ίδιο και στη Γαλλία, το ίδιο λίγο πολύ σε όλη την Ευρώπη».
πηγη

Για να συμπεράνει: «Επομένως δεν είναι επιδημία, όχι. Έχουμε θετικές περιπτώσεις, έχουμε σποραδικές περιπτώσεις, πρέπει να το αναγνωρίσουμε, που φθάνουν στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπουμε πια εντατικές. 70 κρεβάτια είναι πιασμένα στο Βέλγιο, όταν έχει συνολική ικανότητα 2.000 κλίνες… Είναι οι ίδιοι οι εντατικολόγοι που μου διοχετεύουν αυτά τα δεδομένα.. Η εποχιακή γρίπη σίγουρα θα σκοτώσει περισσότερους από τον κορονοϊό».

Ας πάμε γρήγορα και στο Ron Paul Institute το οποίο έχει ιδρύσει ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Paul. Το εν λόγω Ινστιτούτο επιμένει ότι η χρήση μάσκας για τον κορωναϊό αποτελεί «άλλο ένα ακόμη ψέμα παραπλάνησης» το οποίο το γνωρίζουν οι επιστήμονες. Ειδικά για τη μάσκα, το Ινστιτούτο αναφέρει: «Γνωρίζουμε ότι η χρήση μάσκας εκτός των εγκαταστάσεων υγειονομικής περίθαλψης προσφέρει ελάχιστη, αν όχι μηδενική προστασία από μολύνσεις».

Για να προσθέσει: «Όσοι μιλούν για τις μάσκες απλά παπαγαλίζουν την προπαγάνδα της μάσκας. Όλα αυτά δεν έχουν θέση στο οπλοστάσιο της επιστημονικής έρευνας. Ο μη-επιστήμονας με λίγο χρόνο για ανάγνωση δεν θα αναλύσει την πηγή της πληροφόρησής του και θα αποδεχτεί πιστά αυτό που διαβάζει. Μια πιο αποτελεσματική στρατηγική θα ήταν να στραφούν από καθολικές εντολές σε στοχευμένες και εξατομικευμένες παρεμβάσεις».

Και συνεχίζει: «Η στοχευμένη κοινωνική απόσταση θα ήταν πολύ ανώτερη από μια καθολική εντολή χρήσης μάσκας.. Εδώ είναι το πρόβλημα με την “επιστήμη” σχετικά με τις μάσκες: Οι αναφερόμενες από τα μέσα μελέτες για την χρήση μάσκας στηρίζονται σε σαθρά θεμέλια. Βασίζονται σε μοντέλα υπολογιστών, μη τεκμηριωμένες μελέτες, θεωρητική μηχανιστική (μη βιολογική) ανάλυση ή/και σε υποθετικά σενάρια.

Για να καταλήξει το εν λόγω Ινστιτούτο: «Εν ολίγοις, εάν το συμπέρασμα μιας μελέτης καταλήγει ότι “αυτό θα είχε συμβεί” τότε αυτό δεν είναι επιστήμη. Η επιστήμη δεν συγκρίνει αντίθετα ή υποθετικά σενάρια. Οι δημοσιογράφοι, π.χ., στους New York Times, λειτουργούν με την αυταπάτη ότι κατέχουν την απόλυτη γνώση και μας λένε να «ακούσουμε την επιστήμη» όταν πρόκειται για μάσκες.. Όσοι μιλούν για τις μάσκες απλά παπαγαλίζουν την προπαγάνδα της μάσκας, όλα αυτά δεν έχουν θέση στο οπλοστάσιο της πραγματικής επιστημονικής έρευνας. Δεν υπάρχουν πραγματικές μελέτες που να δείχνουν ότι όταν οι άνθρωποι φορούν μάσκα εμφανίζουν λιγότερα κρούσματα σε σχέση με αυτούς που δεν φορούν μάσκα».

Εισέτι, και ο τ. επιστημονικός Διευθυντής της πολυεθνικού γίγαντα Pfizer, Dr. Mike Yeadon, δήλωσε στο talkRADIO: «H πανδημία τελείωσε και ότι το δεύτερο κύμα ήταν ψευδές». «Δεν υπάρχει καμιά επιστήμη που να εκτιμά ότι ένα δεύτερο κύμα όφειλε να παραχθεί». Το ποσοστό επιβίωσης του Covid είναι στο 99,8%, όπως και της γρίπης, τονίζει. «Χωρίς τα δεδομένα των test που αποκτάτε όλη την ώρα από την τηλεόραση, θα καταλήγατε σωστά στο συμπέρασμα ότι η πανδημία έχει τελειώσει, επειδή τίποτα το πολύ σημαντικό δεν έγινε». Ο ίδιος λέει ότι τα μισά, αν όχι «σχεδόν όλα» τα τεστ COVID είναι ψευδώς θετικά.

Ας έρθουμε τώρα και στο πρόσφατο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο: Επιστήμη και Κοινωνία στον Πόλεμο της Πανδημίας, που έλαβε χώρα στην Αθήνα στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου. Στο εν λόγω Συνέδριο των φιμωμένων, αλλά χωρίς όμως φίμωτρο ιατρών, κλπ, ακούσαμε και είδαμε εκείνους τους γνήσιους επαγγελματίες που τιμούν τόσο τον όρκο τους όσο επίσης και το δημόσιο λειτούργημά τους.

Οι εισηγήσεις των ειδικών και παγκοσμίου φήμης «συνωμοσιολόγων» ήταν πράγματι μια σειρά από επαγγελματικούς κεραυνούς και επιστημονικές ομοβροντίες. Ήταν επιστημονικοί και ηθικοί καταπέλτες προς τους εδώ και τους απανταχού νεοταξίτες. Ήταν ένας ιμάντας από σοβαρές προσωπικότητες και ειδικούς εισηγητές που κατατρόπωσαν κατά κράτος τους ανά τον κόσμο επαγγελματίες οσφυοκάμπτες της παγκόσμιας νεοταξίτικης φαμίλιας. Όσοι άκουσαν τις εισηγήσεις των συμμετεχόντων καθηγητών, ειδικών, εξειδικευμένων ιατρών, κλπ, κατάλαβαν ή συμπέραναν ότι:

1. Η πανδημία δεν είναι πανδημία, αλλά μια συνήθης επιδημία.

2. Η μάσκα δεν είναι μάσκα, αλλά φίμωτρο για τον εκφοβισμό, την τρομοκράτηση και την υποταγή των λαών.

3. Η μάσκα στα παιδιά είναι τριπλό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, διότι: Δημιουργεί ψυχολογικά και ψυχικά προβλήματα για ολόκληρη τη ζωή, κάνει τα παιδιά να λιποθυμούν και να έχουν αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα και, μακροχρόνια, τα οδηγεί σε ανίατες αρρώστιες και στο θάνατο.

4. Η χρήση μάσκας είναι απόφαση πολιτική! Και όχι απόφαση επιστημονική. Έχει σχέση με κάποιες αόρατες και σκοτεινές δυνάμεις που κυβερνούν αθεάτως τόσο τον κόσμο όσο, ομοίως, και τους ηγέτες κάθε επιπέδου και μορφής ανά την υφήλιο. Είναι η αόρατη Νέα Τάξη που θέλει να επιβάλει την ορατή Νέα Εποχή.

Λόγου χάρη, ο εισηγητής του Διεθνούς Συνεδρίου Dr. Stefano Montanari, διάσημος Ιταλός Καθηγητής Νανοπαθολογίας, τόνισε ότι: «Η μάσκα δημιουργεί υγρασία, άρα και καλλιέργεια παθογόνων. Άρα τα μέτρα με τη μάσκα που παίρνουν επιδεινώνουν την υγεία μας! Ο υγιής πρέπει να αναπνέει καθαρό αέρα. Όχι μάσκα στα παιδιά! Εδώ στην Ιταλία πολλά παιδιά λιποθυμούν εξαιτίας της πολύωρης χρήσης της μάσκας! ..εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης διοξειδίου που μετρήθηκε, ο εγκέφαλος δεν τροφοδοτείται με την απαραίτητη ποσότητα οξυγόνου με αποτέλεσμα να οδηγείται στην λιποθυμία ένα παιδί».

Για να συμπεράνει: «Οι θάνατοι προέρχονται ως επί το πλείστον από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Οι θρομβώσεις που προκαλούνταν στους πνεύμονες αντιμετωπίστηκαν κατά την νοσηλεία με οξυγόνο υπό πίεση, το οποίο οξείδωσε τα κύτταρά τους και τους οδήγησε στο θάνατο. Άρα ο θάνατός τους ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης θεραπείας! Στην Ιταλία οι γιατροί δεν κάνουν νεκροψία με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε την αιτία θανάτου».

Ο Dr. Atanas Mangarov, Διευθυντής παιδιατρικής κλινικής στο νοσοκομείο λοιμωδών νοσημάτων στη Σόφια, υπογράμμισε: «Δεν υπάρχει καμία επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα ότι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε. Δεν έχει κανένα νόημα η χρήση της στα παιδιά! Δεν έχουν επίσης κανένα νόημα και τα τεστ. Όσα περισσότερα κάνεις, τόσα περισσότερα θετικά βγάζεις. Είναι λογικό. Μπορούν να βγάλουν ως και 30% λάθος αποτελέσματα».

Ο Γερμανός Δρ. Hoffman ήταν καταιγιστικός: «Όχι μάσκες στα παιδιά. Προκαλούν πρόβλημα στην υγεία τους και στον ψυχισμό τους. Ντροπή στους γιατρούς που δεν μιλούν! Ντροπή και στους δασκάλους που δεν σταματούν την τρέλα! Οι μάσκες προκαλούν στα παιδιά φόβο, πονοκέφαλο, κούραση κοινωνική αποστασιοποίηση με αποτέλεσμα να μειώνεται το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Η μάσκα στα παιδιά δεν είναι μια ιατρική απόφαση αλλά πολιτική. Είναι μέρος της πολιτικής ατζέντας. Δεν έχει να κάνει με τον ιό! Πρέπει να σώσουμε τα παιδιά! Τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Ο Ιός είναι απλά μια Γρίπη!».

Επίσης, ο Δρ. Giulio Tarro, διάσημος Ιταλός ιολόγος και υποψήφιος για βραβείο Νόμπελ, είπε καταλέξη: «Μόνο το 3% των θανάτων στην Ιταλία προήλθαν από τον ιό! Υπολόγιζαν τη θνητότητα με βάση το κλάσμα αριθμός θανάτων/αριθμός κρουσμάτων και έβγαζαν τερατώδη θνητότητα. Ο κόσμος έτρεχε στα νοσοκομεία φοβούμενος και πολλοί πέθαιναν από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!..».

Εισέτι, ο Δρ. Harvey Schonwald, ουρολόγος στο Spring Hill Florida των ΗΠΑ, υπογράμμισε: «Μιλώ στους Έλληνες, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία, και σας λέω πως αυτή είναι που κινδυνεύει περισσότερο κι όχι η υγεία μας. Έχουμε ενωθεί ιατροί από όλον τον κόσμο για να σας πούμε για την τεράστια απάτη. Όμως τα ΜΜΕ παγκοσμίως μας φιμώνουν. Δεν μας δίνουν το λόγο στα κανάλια σε καμία χώρα για να μάθετε την αλήθεια. Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα λοιπόν δεν είναι αποκλειστικά αυτοί που δείχνουν, αλλά είναι κι αυτοί εδώ. Και είναι πάμπολλοι άλλοι επίσης που απλά δεν έχουν βήμα έκφρασης. Όχι μάσκες σε υγιείς και παιδιά! Είναι αφύσικο».

Ναι, οι ειδικοί επιστήμονες και συνάμα κοινωνικοί λειτουργοί και άνθρωποι μίλησαν. Και όποιος κατάλαβε, το κατάλαβε. Με τα παιδιά μας να συνεχίζουν να γίνονται μπαλάκι και σκουπίδι των κυβερνώντων. Περίπου 200 σχολεία τελούν υπό κατάληψη με βασικό αίτημα την κατάργηση της μάσκας στα σχολεία. Χθες, Πέμπτη, οι μαθητές έκαναν μια ακόμη πορεία-διαμαρτυρία στο κέντρο της Αθήνας με κύριο αίτημα τη μη χρήση μάσκας.

Εν κατακλείδι και συμπερασματικά: Ο κορωνοϊός και κατασκευασμένος ιός αποτελεί μια συγκεκριμένη βιολογικής μορφής και ταυτότητας υπο-φάση στην αλληλουχία των γεγονότων του εν εξελίξει επίγειου αρμαγεδδώνα. Δηλαδή, τόσο ο κορωνοϊός της Άνοιξης που πέρασε όσο επίσης και ο αναμενόμενος «νέος κορωνοϊός» του Φθινοπώρου που έρχεται αποτελούν δύο διακριτές προπολεμικές προετοιμασίες και στάδια του Γ’ Γενικού Πολέμου. Με τους απανταχού σιωνιστές να αναμένουν πλέον τον Εβραίο μεσσία ή, δηλαδή, τον αντίχριστο, από τις 18 Σεπτεμβρίου, οι νεοταξίτες θα πράξουν τα πάντα όλα για τη δραστικότατη μείωση του πληθυσμού της γης μέσω της χρήσης πυρηνικών, κλπ.

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας