2.9.20

Απίθανα πράγματα- Ετοιμάζουν Ναυτικό Αποκλεισμό του Καστελλόριζου για να πεινάσουν Έλληνες στρατιώτες ;;




Γράφουμε «Μπορεί η τουρκία μαινόμενη να προχωρήσει τώρα σε ναυτικό αποκλεισμό Ελληνικών νησιών;»https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/08/blog-post_576.html

1 Σεπτεμβρίου 2020







« THETOC TEAMPUBLISHED 01 ΣΕΠ. 20 (09:55)

Σε εξαιρετικά εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας, προχώρησε σε συνέντευξή του ο σύμβουλος του Τούρκου πρόεδρου Ερντογάν, για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μεσούτ Χακί Κασίν.

Ο Κασίν, μίλησε σε πάνελ στο A Haber και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "η Ευρώπη έχει καταρρεύσει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Στην Ευρώπη όλοι είναι άφραγκοι. Κανείς δεν έχει χρήματα στις τσέπες του. Εμείς βρήκαμε αέριο. Οι Έλληνες όχι".



Οι Έλληνες στρατιώτες στο Καστελόριζο θα πεθάνουν από την πείνα αν δεν φτάσουν σύντομα προμήθειες.» https://www.thetoc.gr/politiki/article/paralirima-sumboulou-tou-erntogan-ellines-eiste-nanoi---oi-stratiotes-sas-tha-pethanoun-apo-tin-peina-binteo/

Ήδη σήμερα ο τουρκικός τύπος μαίνεται γιατί προετοιμάζει τον τουρκικό λαό για επίθεση στην Ελλάδα.

Γενί Σαφάκ: Η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί το Καστελόριζο, άρα η Τουρκία έχει "δικαίωμα επέμβασης"

Οι τούρκοι μπορεί να ονειρεύονται ότι θέλουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους, γιατί η αποτρεπτική δύναμη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων κάθε στιγμή βρίσκεται απέναντι τους.

Και τώρα τι κάνουμε;

Εκτός από τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς ενισχύουμε την ΟΜΟΨΥΧΙΑ και το ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ και σηκώνουμε τα χέρια στην ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ να μας βοηθήσει αυτές τις δύσκολες στιγμές που κατά αρχάς προφητεύθηκαν από τον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ τον Αιτωλό που είπε πολλά χρόνια πριν ( 1779) ότι « ό τούρκος θα φύγει(έφυγε 1821) αλλά θα ξαναέρθει πάλι και θα φτάσει στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ( 6 Ναυτικά μίλια)».

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας




Αναρτήθηκε από Rania