14.9.20

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/9/2020)


   

 Πολύ σωστά μας τα λέει ο Στρατηγός Φωτιάδης για τα τουρκικα ονόματα τοποθεσιών, τα οποία διατηρούμε, ενώ σε όλα έχουν δοθεί ελληνικά. Και δεν είναι μόνο το Καρά Τεπέ ( Μάυρη κορυφή) της Λέσβου. Σε όλη την Ελλάδα υπαρχουν, λές και θέλουμε να μας θυμίζουν τα 400 χρόνια σκλαβιάς που περάσαμε…. Νομίζω πως πρέπει ΕΠΙΣΗΜΑ να ξεκινήσει εκστρατεια απαλείψεως όλων αυτών των «αναμνηστικών» που υπάρχουν, όσο και εάν μερικά από αυτά θεωρούνται συμβολικά ( π.χ. Σέϊχ Σού )
------------------------------------------
    Οι σκηνές για τους λαθρομετανάστες στη Λέσβο, στήνονται στο ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ. Στο ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ! Εάν δεν ήμασταν στην Ελλάδα, πολύ εύκολα θα έκανα τους λογικούς συνειρμούς, πως εάν το πεδίο βολής έμενε ενεργό, θα ήταν μια πρώτη φάση για την «τελική λύση» α λα Χίτλερ! Όμως, είμαστε στην Ελλάδα, και εμείς τέτοια πράγματα, δεν κάνουμε! Τώρα , εάν αυτά γινόταν σε ανατολικώτερα από εμάς κράτη, έ, τότε το συζητούσαμε!
------------------------------------------
    Η καλύτερη λύση για τους λαθρομετανάστες, είναι πράγματι αυτή που προβλέπει εγκατάστασή τους σε νησιά «στυλ Μακρονήσου». Θα έχουν ασφάλεια, δεν θα ενοχλούν ( και ληστεύουν) τον τοπικό πληθυσμό, θα τους ταϊζουμε κανονικά, θα ενεργοποιήσουμε διαφορες επιτροπές ( π.χ. υγειονομικές) από αυτούς για την φροντίδα τους, θα αποκλείσουμε κάθε πρόσβαση στο νησί χωρίς άδεια ( ιδιαίτερα των ΜΚΟ ) και να δείς τι ωραία θα πάνε όλα! Και όποιος δεν θέλει, ας γυρίσει στην πατρίδα του! Του κανουμε και τα εισιτήρια….
------------------------------------------
    Όσο για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη, έ, διαβάστε τις και βγάλτε μόνοι σας συμπεράσματα. Άλλες καλές, άλλες όχι και τόσο.
------------------------------------------
    Όποιος φίλος θέλει να παίρνει καθημερινά σε ε-μαιηλ το «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ», δεν έχει παρά να μου στείλει το ε-μαιηλ του. Όποιος πάλι, από όσους παίρνουν το καθημερινό ε-μαιηλ, δεν το επιθυμεί, μπορεί να μου το πεί με ε-μαιηλ, χωρίς καμμία παρεξήγηση. Με το facebοok,κτλ  δεν ασχολούμαι!