28.8.20

Ολομέτωπη επίθεση Ντ.Τραμπ σε αριστερά & Τζ.Μπάιντεν: «Είναι o νεκροθάφτης Αμερικής - Ή εγώ ή οι πλιατσικολόγοι»

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με μία ομιλία-σταθμό μπροστά από το Λευκό Οίκο αποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης το χρίσμα του κόμματός του για να διεκδικήσει δεύτερη θητεία. 
«Αποδέχομαι με όλη μου την καρδιά αυτή την υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής», είπε ο Τραμπ επευφημούμενος από το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο γρασίδι έξω από τον Λευκό Οίκο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στην αριστερά και τον Τζο Μπάιντεν, που υποστηρίζει και υποδαυλίζει τις ταραχές και τις λεηλασίες που μαστίζουν εδώ και μήνες τις ΗΠΑ.
«Είναι οι σημαντικότερες εκλογές της ιστορίας μας», είπε 
Και ισχυρίστηκε ότι «ποτέ ξανά οι ψηφοφόροι δεν αντιμετώπισαν μια σαφέστερη επιλογή μεταξύ δύο κομμάτων, δύο οραμάτων, δύο φιλοσοφιών ή δύο ατζέντας. Αυτές οι εκλογές θα αποφασίσουν αν θα σώσουμε το αμερικανικό όνειρο ή αν επιτρέπουμε σε μια σοσιαλιστική ατζέντα να κατεδαφίσει το πεπρωμένο.» 
«Αυτές οι εκλογές θα αποφασίσουν εάν θα υπερασπιστούμε τον αμερικανικό τρόπο ζωής ή εάν επιτρέπουμε σε ένα ριζοσπαστικό κίνημα να το διαλύσει και να το καταστρέψει εντελώς», κατέληξε.
«Πώς μπορεί να ζητάει το Δημοκρατικό κόμμα να ηγηθεί της χώρας μας όταν αφιερώνει τόσο χρόνο στη διάλυση της χώρας μας;», «βλέπουν ένα αμαρτωλό έθνος που πρέπει να τιμωρηθεί για τις αμαρτίες του», πρόσθεσε.
Ο Μπάιντεν εάν εκλεγεί θα γίνει «ο καταστροφέας των αμερικανικών θέσεων εργασίας», είπε ακόμη ο Τραμπ, προειδοποιώντας πως εάν επικρατήσει ο Δημοκρατικός υποψήφιος οι δουλειές θα μεταφερθούν σε άλλα κράτη, ειδικά την Κίνα.
«Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι ο σωτήρας της ψυχής της Αμερικής, είναι ο καταστροφέας των θέσεων εργασίας και εάν του δοθεί η ευκαιρία θα γίνει ο νεκροθάφτης του αμερικανικού μεγαλείου»
Ο Τραμπ είπε πως ο Μπάιντεν θα «στείλει τις δουλειές μας στην Κίνα», ενώ υποστήριξε πως ο αντίπαλό του πως «πέρασε όλη του την καριέρα» ματαιώνοντας τα «όνειρα» των Αμερικανών και στέλνοντας τις δουλειές τους σε άλλα κράτη.
«Θα νικήσουμε τον ιό και την πανδημία και θα βγούμε πιο δυνατοί από ποτέ», Πρόσθεσε ότι εμβόλιο για την αποτροπή της μόλυνσης από τον κορωνοϊό ενδέχεται να είναι έτοιμο πριν από το τέλος «αυτής της χρονιάς».
Ακόμη, υποσχέθηκε «ευημερία ρεκόρ» στους Αμερικανούς στη δεύτερη θητεία του, ότι θα «ανοικοδομήσει ξανά» την αμερικανική οικονομία ώστε να γίνει «η καλύτερη στην ιστορία», ενώ υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσει ένα «νέο πνεύμα ενότητας που μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο μέσα από την αγάπη για τη μεγαλειώδη χώρα μας».
«Τα καλύτερα μένουν να έρθουν για τους Αφροαμερικανούς», είπε και διαβεβαίωσε πως έχει κάνει περισσότερα για τους Αφροαμερικανούς κατά τη διάρκεια της θητείας του από όσα έκανε ο Μπάιντεν τα 47 χρόνια της πολιτικής του καριέρας.
Ο Ντόναλντ Τραμπ διεμήνυσε ότι εάν επανεκλεγεί στο αξίωμά του την 3η Νοεμβρίου, η κυβέρνησή του θα επιβάλλει δασμούς σε οποιαδήποτε εταιρεία μεταφέρει θέσεις εργασίας από τη χώρα του σε άλλες.
«Θα επιβάλλουμε δασμούς σε οποιαδήποτε εταιρεία φεύγει από την Αμερική για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας στο εξωτερικό», τόνισε ο
«Θα σιγουρέψουμε ότι οι εταιρείες μας και οι δουλειές θα μένουν στη χώρα μας, όπως έχω κάνει ήδη», συνέχισε ο Τραμπ, προτού επιτεθεί για ακόμη μια φορά στον Δημοκρατικό αντίπαλό του, δηλώνοντας πως «το πρόγραμμα του Τζο Μπάιντεν είναι Made in China. Το δικό μου πρόγραμμα είναι Made in the USA».
Ο Τραμπ είπε επίσης πως πρέπει «ανακτήσουμε την ανεξαρτησία μας από τις καταπιεστικές εντολές της Αριστεράς. Οι Αμερικανοί είναι εξαντλημένοι προσπαθώντας να ακολουθήσουν τον τελευταίο κατάλογο εγκεκριμένων λέξεων και φράσεων και τα ολοένα και πιο περιοριστικά πολιτικά διατάγματα. Πολλά πράγματα έχουν διαφορετικό όνομα τώρα και οι κανόνες αλλάζουν συνεχώς.
Ο στόχος της "κουλτούρας της ακύρωσης" είναι να κάνει τους αξιοπρεπείς Αμερικανούς να ζουν με φόβο να απολυθούν, να αποβληθούν, να ντροπιαστούν, να ταπεινωθούν και να απομακρυνθούν από την κοινωνία, όπως τη γνωρίζουμε. Η ακροαριστερά θέλει να σας εξαναγκάσει να πείτε αυτό που ξέρετε ότι είναι ψεύτικο και να σας τρομάξει από το να λέτε τι ξέρετε ότι είναι αληθινό». 
https://www.pronews.gr/