8.8.20

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Γράφει ο συνεργάτης μας
Αθανάσιος Τσόκας

Φίλοι μου Αγαπημένοι!



Από  1-8-2020 ξεκίνησα ένα μεγάλο αγώνα, μια μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, για τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας και για τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, που μετατρέπουν τους μαθητές μας σε σύγχρονους γενίτσαρους!. Αυτός ο αγώνας δεν έχει Πολιτικό χρώμα. Όλοι μας πρέπει να συμμετέχουμε σε αυτό, όπου και αν ανήκουμε πολιτικά! Γιατί η Ελλάδα μας και η Ορθοδοξία μας είναι πάνω από κάθε κόμμα και κάθε Πολιτικό σχηματισμό!

Τον αγώνα αυτό δεν το κάνω για αυτοπροβολή και ανάδειξη μου σε κάποιο πολιτικό αξίωμα (Βουλευτή ή Υπουργού) ή την κατάληψη κάποιας υψηλής θέσης. (Αυτό δεν το έκανα στη νεαρή μου ηλικία και στο κολοφώνα της δόξας μου, θα το κάνω τώρα?).
Αυτό τον αγώνα τον κάνω γιατί αγαπώ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, μέχρι αυτοθυσίας!!!
Δεν μπορώ,Φίλοι μου, να βλέπω, οι μικροί λιλιπούτειοι μαθητές μας, μέσα από τα ανθελληνικά και αντιχριστιανικά βιβλία γλώσσας και τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών να διαπαιδαγωγούνται με τέτοιο επαίσχυντο και εγκληματικό τρόπο, που τους οδηγεί στην παντελή έλλειψη αγάπης για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία μας και εγώ να σφυρίζω αδιάφορα να απολαμβάνω τη ζωή μου και να λέω έτσι απλά και ωμά : Εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα?.
Όχι, Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!. Όλοι μας έχουμε υποχρέωση και όλοι μας πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας απέναντι στο Ορθόδοξο Ελληνικό Έθνος μας, που πραγματικά κινδυνεύει, αφού η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει μπει και στο χώρο της Παιδείας μας και μέσα από τα Νεοταξικά βιβλία γλώσσας και τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών αφαιρούν από τους Νέους μας, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ (γίνεται πλήρης εφαρμογή στο χώρο της Παιδείας μας, του δόγματος Κίσινγκερ), μετατρέποντας τους σε σύγχρονους γενίτσαρους!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Η ενημέρωση που θα κάνω καθημερινά μέχρι και την έναρξη της νέας Σχολικής χρονιάς, θα αποτελείται από πολύ πολύ σύντομες (έγχρωμες) αναρτήσεις που θα αναφέρονται στο περιεχόμενο των Νεοταξικών βιβλίων γλώσσας και στο περιεχόμενο των βλάσφημων βιβλίων των Θρησκευτικών!
Αυτές τις πολύ πολύ μικρές αναρτήσεις μου, (για να ενημερωθεί σε πλάτος και σε βάθος η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού), πρέπει ο καθένας σας (αφού αγαπάει και την Ελλάδα μας και την Ορθοδοξία μας) να ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ αυτές τις αναρτήσεις μου, ΟΧΙ για τη δική μου δόξα........ και αυτοπροβολή, αλλά για την καλλίτερη και ευρύτερη ενημέρωση του Ελληνικού λαού!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!
Δεν θέλω τα λάικ σε αυτές τις αναρτήσεις μου!. Αυτό που θέλω είναι Η ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ για να ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός για ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ και ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ που γίνεται πάνω στη μαθητιώσα νεολαία μας, όπου οι Νέοι μας, εδώ και πολλά πολλά χρόνια, δεν διαπαιδαγωγούνται με Εθνική και Ορθόδοξη Θρησκευτική συνείδηση, όπως το άρθρο 16 παράγραφος 2 του Συντάγματος μας, υποχρεώνει την Πολιτεία να κάνει και αυτή δυστυχώς δεν το κάνει!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ


Υ.Γ
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Θα νιώσω μεγάλη θλίψη εάν αυτός ο αγώνας μου δεν στεφθεί από επιτυχία!
Θα μου δώσετε δε μεγάλη χαρά, εάν ο αριθμός των κοινοποιήσεων αυτών των Πατριωτικών αναρτήσεων μου είναι πολύ μεγάλος!!!
Επίσης καλώ και προτρέπω κάθε Φίλη και κάθε Φίλο εάν θέλει να κάνει κάτι παρόμοιο που κάνω και εγώ , να το κάνει! Θα χαρώ πολύ και θα τον βοηθήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!
Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τα αποτελέσματα μας, είναι πολύ καλλίτερα!!!