27.7.20

Τρία ελικόπτερα χρησιμοποιήθηκαν για το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο

 Το CH-47D Chinook, κοστίζει για μία ώρα πτήσης,  5.744,82 ευρώ!
Juan

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία ελικόπτερα των ΕΔ, εν μέσω “γενικής επιφυλακής” χρησιμοποιήθηκαν για το δείπνο του πρωθυπουργού με τον Τομ Χανκς στην Αντίπαρο, σύμφωνα με το militaire.gr.
Ποια είναι αυτά; 
  • Το vip ελικόπτερο της ΠΑ που είχε προσγειωθεί στην Αντίπαρο
  • Συνεχίζονται τα ''παρατράγουδα'' με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όπως φαίνεται, εν μέσω ελληνοτουρκικής κρίσης, ο Πρωθυπουργός επέλεξε να κάνει ''dolce vita''. 

    Όπως σας ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα νωρίτερα, ''αρχίζει και προβληματίζει ο Κ. Μητσοτάκης με την στάση του. Ενώ εδώ και κάποια 24ωρα υπάρχει κρίση στο Αιγαίο, ο Πρωθυπουργός όπως φαίνεται ξεκίνησε τις διακοπές. 
    Το πρώτο ατόπημα Μητσοτάκη  
    Ενώ οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε μερική επιφυλακή, ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του πήγαν στην Αντίπαρο και φωτογραφήθηκαν με το ζεύγος Χανκς!   
     
    Το δεύτερο ατόπημα 
     
    Στην Επίδαυρο βρέθηκαν την Κυριακή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, για να παρακολουθήσουν τους «Πέρσες». Μαζί τους βρέθηκε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που παρακολούθησε και το Σάββατο την παράσταση.
    Οι «Πέρσες» του Αισχύλου ήταν η πρώτη τραγωδία που μεταδόθηκε ζωντανά σε όλο τον κόσμο πλην Ελλάδας από την Επίδαυρο, μέσω διαδικτύου.''
  • Ένα Super Puma που βρισκόταν επίσης στην Αντίπαρο
  • Ένα μεταγωγικό ελικόπτερο CHINOOK το οποίο ήταν προσγειωμένο στην Πάρο και θα μετέφερε τον πρωθυπουργό αν “έπεφτε το φως της ημέρας”
 
Τελικά ο πρωθυπουργός πέταξε με το ελικόπτερο Super Puma από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο, όπου παρακολούθησε θεατρική παράσταση.


Γιατί χρησιμοποιήθηκα 3 ελικόπτερα εν μέσω επιφυλακής; Αυτό θα πρέπει να το απαντήσουν από το ΥΠΕΘΑ, το ΓΕΑ και το ΓΕΣ που τα διέθεσαν.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο πήγε στην Πάρο με αεροπλάνο της γραμμής. Για την επιστροφή του όμως δεν δόθηκαν διευκρινήσεις.
https://www.pentapostagma.gr/