Απαράδεκτη η έλλειψη αποτελεσματικής αστυνόμευσης στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη!Έχει καταστεί γκέτο λαθρομεταναστών με "Mini market" που παράνομα έχουν μεταβληθεί σε εστιατόρια ΚΑΙ υπνωτήρια, με δυσοσμία από τα "περίεργα" φαγητά που μαγειρεύουν να αναδύεται στη περιοχή και η αστυνομία αδιαφορεί συστηματικά, αφού στέλνει μετά από διαμαρτυρίες περιοίκων περιπολικό  να δεί αν...μυρίζει κάτι - αντί να εισέλθει στο κατάστημα και να ενεργήσει σχολαστικό έλεγχο- αποφαίνεται ότι "δεν μυρίζει"!!!
Παράλληλα τα επεισόδια, μαχαιρώματα και ξυλοδαρμοί συνεχίζονται, αφού με την εγκατάσταση ενός στατικού τμήματος στην αρχή της οδού Αναγεννήσεως...λύθηκε το πρόβλημα!!!
ΑΛΕΞ


Νέο επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην οδό Μοναστηρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα αλλοδαπών επιτέθηκε με μανία σε βάρος ενός Πακιστανού.

Το thestival εξασφάλισε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της βίαιης επίθεσης στον Πακιστανό, ο οποίος αργότερα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι έπεσε θύμα ληστείας. Όπως φαίνεται στο βίντεο, κάποιοι από τους δράστες της επίθεσης χτυπούν το θύμα με ξύλινα ραβδιά. 
Το επεισόδιο εκτυλίσσεται μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και διερχόμενων οδηγών. Μέχρι να ενημερωθεί η Άμεση Δράση και να φτάσουν στο σημείο οι πρώτοι αστυνομικοί, οι δράστες χάθηκαν στα γύρω στενά. Ακολούθησαν (...) προσαγωγές, ωστόσο, δεν αποδείχτηκε η εμπλοκή κάποιου από τους προσαχθέντες στο συμβάν.( Η συνήθης τακτική, πιάνουμε μερικούς περαστικούς για ...προσαγωγή για να λέμε ότι κάτι κάναμε!!!)
Οι κάτοικοι της περιοχής του Σιδηροδρομικού Σταθμού έχουν εκφράσει επανειλημμένα την οργή και την αγανάκτησή τους για την παραβατική συμπεριφορά των αλλοδαπών. Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει ενισχύσει τη δύναμη που επιτηρεί την περιοχή. Συγκεκριμένα, τα πληρώματα των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Ζ καθώς και τα περιπολικά της άμεσης δράσης και της ομάδας ΟΠΚΕ πραγματοποιούν συχνές διελεύσεις από την οδό Μοναστηρίου. Απέναντι από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό βρίσκεται μόνιμα μια διμοιρία της ΔΑΕΘ, ενώ συχνά τοποθετούνται στην περιοχή αστυνομικοί της ομάδας «Πάνθηρες».
Ως φαίνεται, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα πρέπει να λάβει ακόμη αυστηρότερα μέτρα για την εξάλειψη των συχνών επεισοδίων μεταξύ αλλοδαπών και την τήρηση της τάξης στην ευρύτερη περιοχή.
Δείτε το βίντεο του thestival από τη στιγμή της επίθεσης: