30.6.20

Ως «συμμάχους» περιέγραψε την Ελλάδα και την Τουρκία το Στειτ Ντιπάρτμεντ, ξεχνώντας πως η Τουρκία με ένα παράλογο «λοξό» σύμφωνο με την Λιβύη υφαρπάζει δικαιώματα της Ελλάδας, ξεχνώντας ποιος απειλεί με πόλεμο, ποιος απείλησε ελικόπτερο του ΠΝ, ξεχνώντας τέλος ποιος παίρνει S-400, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις... ίδιες τις ΗΠΑ, και ποιος όχι. Έτσι σε μια δήλωση όπου «θύτης» και «θύμα», επιτιθέμενος και αμυνόμενος εξισώνονται πλήρως εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρέτισε την τηλεφωνική συνομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και την ελληνική πρωτοβουλία για εθνικές παραχωρήσεις σε Αιγαίο και νότια της Κρήτης. Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν αυτήν την εξέλιξη. Η Ελλάδα και η Τουρκία, ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, έχουν κοινό ενδιαφέρον για διάλογο συνεργασίας και ειρηνική επίλυση διαφορών, κάτι που ενισχύει την Συμμαχία μας». Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Φυσικά η δήλωση αυτή θα δώσει επιχειρήματα στην Τουρκία, για να «κάτσει» την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για παραχωρήσεις στην ΑΟΖ, την υφαλοκρηπίδα και στο Αιγαίο.

"Αν δεν έχεις νύχια να ξυστείςμην περιμένεις να σε ξύσει κανένας άλλος." Τα "νύχια" (όπλα)
της Ελλάδος τα μάσησαν και τα έφαγαν "δημοκράτες" της "μεταπολίτευσης" που ξεφύτρωσαν  για να ...σώσουν την Ελλάδα (τσέπη τους) από τη δικτατορία, που τους έκοψε τη "μάσα". Κακά τα ψέματα!
ΑΛΕΞ
Ως ...«συμμάχους» περιέγραψε την Ελλάδα και την Τουρκία το Στειτ Ντιπάρτμεντ, ξεχνώντας πως η Τουρκία με ένα παράλογο «λοξό» σύμφωνο με την Λιβύη υφαρπάζει δικαιώματα της Ελλάδας, ξεχνώντας ποιος απειλεί με πόλεμο, ποιος απείλησε ελικόπτερο του ΠΝ, ξεχνώντας τέλος ποιος παίρνει S-400, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις... ίδιες τις ΗΠΑ,  και ποιος όχι.
Έτσι σε μια δήλωση όπου «θύτης» και «θύμα», επιτιθέμενος και αμυνόμενος εξισώνονται πλήρως εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ χαιρέτισε την τηλεφωνική συνομιλία του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και την ελληνική πρωτοβουλία για εθνικές παραχωρήσεις σε Αιγαίο και νότια της Κρήτης.
Ερωτηθείς σχετικά, ο εκπρόσωπος απάντησε ότι «Οι Ηνωμένες Πολιτείες χαιρετίζουν αυτήν την εξέλιξη.
Η Ελλάδα και η Τουρκία, ως σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, έχουν κοινό ενδιαφέρον για διάλογο συνεργασίας και ειρηνική επίλυση διαφορών, κάτι που ενισχύει την Συμμαχία μας».
Φυσικά η δήλωση αυτή θα δώσει επιχειρήματα στην  Τουρκία, για να «κάτσει» την Ελλάδα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για παραχωρήσεις στην ΑΟΖ, την υφαλοκρηπίδα και στο Αιγαίο.
-Κρίμα τα "λόγια τα  μεγάλα"...Juan
https://www.pronews.gr/