13.6.20

Χαφτάρ σε φιλέλληνα Α/ΓΕΝ του LNA: ''Αναλαμβάνεις τις διαπραγματεύσεις για καθορισμό ΑΟΖ με Ελλάδα & Ιταλία''

ΟΧαφτάρ στέλνει μήνυμα στην Ελλάδα με σκοπό να ''πνίξει'' τα σχέδια Ερντογάν. Με εντολή του Διοικητή του LNA, ο φιλέλληνας Α/ΓΕΝ Faraj Mahdawi, αναλαμβάνει Πρόεδρος της Ειδικής Επιροπής για τον καθορισμό ΑΟΖ με Ελλάδα και Ιταλία. 
Πρόκειται για μία γεωπολιτική κίνηση-ματ, την οποία η χώρα μας πρέπει να εκμεταλλευτεί άμεσα. Αυτό μεταδίδουν τα Λιβυκά ΜΜΕ, τα οποία πανηγυρίζουν για την συγκεκριμένη είδηση. 
Η Επιτροπή Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας του κοινοβουλίου της Λιβύης ανακοίνωσε την υποστήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη συμφωνία οριοθέτησης θαλάσσιων ζωνών που υπογράφηκε μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας και ζητά την υιοθέτησή της ως ένα δίκαιο πλαίσιο για την οριοθέτηση Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών μεταξύ των υπόλοιπων χωρών της Μεσογείου. 
Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά; Θα πρέπει να δημιουργηθεί άμεσα μία Ναυτική Συμμαχία της Ανατολικής Μεσογείου, όπου θα ''βυθίσει'' τα τουρκικά όνειρα.
Σε αυτή τη συμμαχία,  Ελλάδα, Αίγυπτος, Κύπρος, Ισραήλ και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στην Ανατολική Λιβύη υπό την αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ λιβυκή Βουλή των Αντιπροσώπων, θα αντιμετώπιζε τον άξονα Τρίπολης-Άγκυρας. 
Μην ξεχνάμε πως η λιβυκή Βουλή με έδρα το Τομπρούκ στηρίζει ξεκάθαρα της Ελληνικές θέσεις και αυτό είναι σημαντικό. 
Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η χώρα μας, θα ''παίξει'' έξυπνα;



القيادة_العامة تكلف الفريق فرج_المهدوي آمر ركن_سلاح_البحرية رئيسًا للجنة تعيين المناطق الاقتصادية الخالصة مع اليونان ليبيا إيطاليا.

View image on Twitter

17 people are talking about this

Haftar instructs the Commander of the Navy [ faraj mahdawi] to coordinate with Greece and Italy to demarcate the maritime border with

View image on Twitter

See H.A's other Tweets

https://www.pentapostagma.gr/