5.6.20

Στον Έβρο μας τεστάρουν , στα απέναντι νησιά θα προκαλέσουν άσχημα.


Είμεθα εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αρθρογραφούμε ανάμεσα στην επικαιρότητα των κρίσιμων ημερών μας και σε αυτά που συλλαμβάνουν τα ραντάρ της προσευχής σεβαστών πατέρων που σήμερα ο πόνος τους κορυφώνεται μαζί με τον δικό μας και σε σχέση με αυτά που μας ετοιμάζουν τα θηρία της Δύσης και της Ανατολής.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Αυτό το έργο είναι κοπιώδες και να ευχόμεθα να ξυπνήσει ο πιστός λαός για να μην πέσει στην μεγάλη παγίδα – όρυγμα -κοινού τάφου που μας άνοιξαν αντίχριστες δυνάμεις και τον έσκαψαν με μέθοδο κάτω από τις μύτες μας εδώ και πολλά χρόνια.
Όποιος συνήργησε ηθικά με αυτούς λογίζεται πλέον από την νεότερη Ελληνική Ιστορία ως ΠΡΟΔΟΤΗΣ.


Μόλις εχθές το βράδυ ακούσαμε:
« Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει έντονη κινητικότητα αυτήν την ώρα στην Τουρκική πλευρά με πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν μεταφερθεί και πάλι σε σημεία τόσο στην περιοχή της Ανδριανούπολης όσο και στην Τουρκική πλευρά ύψους του Πετάλου στον Πέπλο καθώς και στα Ύψαλα. Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές. Το συγκεντρωμένο πλήθος των μεταναστών φαίνεται να ξεπερνάει τις 6.000» https://evrosonline.gr/entoni-kinitikotita-sta-synora-ston-eakjssnsmsndnnd/?fbclid=IwAR3agbVU4tHeb8BAau9YSyoMs724a3WaTAKMNkSqn1rmaHfpBB0X11uJRFM
Σήμερα το πρωί το πλήθος αυτό εξαφανίστηκε αίφνης.
Τι έγινε ;
Μαθαίνουμε « Ένα τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ,το Iha, μετέδωσε ότι μετανάστες έχουν μεταφερθεί με λεωφορεία στην Αδριανούπολη.» https://www.militaire.gr/evros-i-quot-synithismeni-katastasi-quot-kai-pos-quot-exafanistikan-quot-6-000-metanastes-mesa-se-liga-lepta/
ΜΑΣ ΤΕΣΤΑΡΟΥΝ γιατί πάντα ήταν θρασύδειλοι οι τούρκοι και ξεκίνησαν τα τεστ από τον Έβρο γιατί εκεί τα βρήκαν μπαστούνια όχι κυρίως από την βούληση των σημερινών πολιτικών, αλλά από την « βούληση του Ουρανού» να κινητοποιήσει τις Αρχαγγελικές Δυνάμεις .
Τα διαβάζουν αυτά και γελάνε και για ευχαριστώ έκλεισαν τις εκκλησίες στον πιστό λαό λόγω πανδημίας εν μέσω Μεγάλης Βδομάδος που ήθελε να πάει στις ακριτικές εκκλησίες μας να ευχαριστήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ μας για το ΘΑΥΜΑ του ΕΒΡΟΥ, του Μαρτίου που μας πέρασε.
Πριν λίγες μέρες γέροντες μας επεσήμαναν και το γράψαμε ότι « μόλις ο καιρός καλυτερέψει ο Ερντογάν ετοιμάζεται να μας στείλει μιλιούνια και ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πυρίκαυστο από τις φωτιές που έχουν πρόθεση να μας βάλλουν οι τούρκοι.»
ΕΡΩΤΗΜΑ: ποιοι προκάλεσαν την εκατόμβη στο ΜΑΤΙ της ΑΤΤΙΚΗΣ;
Οι τουρκαλάδες πάντα δειλοί και αχρείοι γνωρίζουν μετά από τόσα που έκαναν ότι θα είναι δύσκολο να πέσουν στα χέρια του Έλληνα , όχι φυσικά στην μειοψηφία των διεθνιστών που διαφημίζονται.
Για αυτό θα θελήσουν να προκαλέσουν με τις ροές του ΑΙΓΑΙΟΥ ανθρωπιστική κρίση , την στιγμή μάλιστα που θα εισαγάγουν και κρούσματα με κορονοιό.
Με την ανθρωπιστική αυτή κρίση εξ αρχής θα θελήσουν να στρέψουν την παγκόσμια κοινή γνώμη εναντίων μας και μάλιστα μετά το τέλος της καραντίνας και της αρχής της τουριστικής σαιζόν δηλ. μετά τις 15 Ιουνίου.
Ο τούρκος έχει ανοσία στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ και όσοι το επικαλούνται μάλλον έχουν απωλέσει την μνήμη της Κυπριακής τραγωδίας.
Ο τούρκος με την έναρξη της τουριστικής σαιζόν στο ΑΙΓΑΙΟ μας έχει ετοιμάσει δύο κύματα.
Στις πρώτες μέρες, όταν η θάλασσα θα είναι κάλμα, θα μας αποβιβάσει με τις γνωστές μαύρες φουσκωτές στρατιωτικές βάρκες των δουλεμπόρων των μυστικών υπηρεσιών του,
«οικογένειες δυστυχισμένων που έρχονται στην Ελλάδα της δυστυχίας».
Στο δεύτερο κύμα θα στείλει τα νέα στρατιωτικά αποβατικά σκάφη του από την παραλία της Εφέσου.
Το σενάριο αυτό δεν είναι καθόλου καλό, γιατί θα φροντίσει να το εμπλουτίσει ο τούρκος με προκλήσεις στα ενεργειακά πεδία νότια της Κρήτης – Ρόδου – Καστελόριζου.
Ρ.Τ.Ερντογάν & Φ.Σαράτζ ολοκλήρωσαν το μοίρασμα της ελληνικής υφαλοκρηπίδας: «Θα εκμεταλλευτούμε τον μεσογειακό πλούτο» https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/884504_rterntogan-praxikopimatias-o-hhaftar-tha-synergastoyme-me-ti-livyi-gia


Ο Ερντογάν βιάζεται γιατί το τρόπαιο της πρόσφατης κατάληψης της Τρίπολης στην Λιβύη δεν του φτάνει για να πάει σε εκλογές πριν μπει ο χειμώνας και να δει τους ψηφοφόρους του να πεινάνε.
Και άλλα πολλά μας ετοιμάζουν τα θηρία πάσης φύσεως και αυτό γίνεται ή μάλλον το επιτρέπει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο της μεταπολίτευσης που μας μετάλλαξε σε νεοέλληνες.
Σε λίγο θα διαπιστώσουμε, όχι στις δηλώσεις αλλά στην πράξη ,τι εστί φίλος Ευρωπαίος ή Αμερικάνος ή ομόδοξος Ρώσος;
ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ γεννηθήκανε , ΑΝΑΔΕΛΦΟΙ θα μείνουμε μέχρι να ταρακουνηθεί το αντίχριστο παγκόσμιο σύστημα.
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/


ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας






Αναρτήθηκε από Rania