16.6.20

ΤΟ "ΣΗΡΙΑΛ" ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ!


Παρατράβηξε το "σήριαλ" με το βιτριόλι , την ...υποτιθέμενη δράστιδα, το τι είπε ο γείτονας το τι είπε η γειτόνισσα, τι είπε η καθαρίστρια, που σταμάτησε το ταξί, τι είπε η οδηγός του, τι φορούσε η δράστις, πότε πήγαινε στην..τουαλέτα, τι μάρκα χαρτί υγείας χρησιμοποιούσε και δεν συμμαζεύεται!
  Όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες  ηλιθιότητες από όλα τα ΜΜΕ νυχθημερόν επί τόσο καιρό τώρα, παρατράβηξαν!


Βαρέθηκε, σιχάθηκε, απηύδησε, αηδίασε  ο κόσμος να ακούει τα ίδια, να βλέπει τις ίδιες εικόνες και να ακούει τις ίδιες δηλώσεις!


 Ας σοβαρευτούν λίγο αυτοί που ετοιμάζουν τα δελτία ειδήσεων. Μέχρι πρότινος μας βομβάρδιζαν για προφυλάξεις (με το αζημίωτο....) από τον ιό που είχαν ακόμα και εκείνοι που πέθαιναν σε...τροχαία ατυχήματα!

 Τελικά η μόνη λύση είναι μία: Κλείσιμο τις TV προτού ολοκληρώσουν τη πλύση εγκεφάλου που επιχειρούν απασχολώντας το κοινό με τέτοιο τρόπο, ώστε να "διαφεύγουν" σοβαρότερα θέματα- όπως πχ με τη νύχτα και κρυφίως μετεγκατάσταση λάθρομεταναστών σε κατοικημένες περιοχές, εξωτερικά προβλήματα της χώρας κ.λ.π. 

Ρίχνουν και μερικές "καλοπληρωμένες" τουρκοσειρές για να ολοκληρώσουν την αποβλάκωση και όλα πάνε καλά. Το "ποίμνιο" ηρεμεί, ο χρόνος κυλά,και  τα συμβάντα έρχονται και παρέρχονται χωρίς να γίνουν αντιληπτά !

  Όσοι έχουν τη δυνατότητα να "ταξιδεύουν" στο internet ενημερώνονται. Oι υπόλοιποι  απλά βλέπουν ...TV, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.



Α ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ


http://www.efenpress.gr/