4.6.20

ΜΚΟ στη Μόρια σκηνοθετεί ''πνιγμούς'' αλλοδαπών: Η ΕΕ δίνει μισό δισ. ευρώ στην Τουρκία για τους μετανάστες

Θα πρέπει οι ΜΚΟ και οι συνεργάτες τους να "πεισθούν"  με τέτοιο...τρόπο, ώστε να μην τολμούν να προβαίνουνσε παρόμοιες πράξεις.Έχουμε ξαναγράψει ότι το ιδεώδες και άσχετα  με το τι ισχύει αλλού,να απαγορευθούν όλες οι ΜΚΟ, αφού δεν έχουν λόγω ύπαρξης σε ένα οργανωμένο κράτος.
Juan
Στην παραλία Παναγιούδας στη Λέσβο συνεργείο ΜΚΟ βιντεοσκοπεί σκηνές με μετανάστες, που δήθεν πνίγονται με τα ρούχα μέσα στη θάλασσα!
Η εφημερίδα τα «Νέα της Λέσβου» έκανε την αποκάλυψη του θέματος και όπως αναφέρει για την κατάσταση στο νησί, μετανάστες σε μεγάλες ομάδες συνωστισμένοι πηγαινοέρχονται από και προς τη Μόρια (ΚΥΤ). 
Δείτε βίντεο: 


Νέα ''μαχαιρά΄΄της ΕΕ 

Νέο πακέτο βοήθειας για τη στήριξη των Σύρων προσφύγων και των χωρών που τους φιλοξενούν πρότεινε την Τετάρτη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Πρόκειται για την αποδέσμευση ποσού ύψους 585 εκατομμυρίων ευρώ, με τη μερίδα του λέοντος, σχεδόν μισό δισεκ. ευρώ, να πηγαίνει στην Τουρκία.
ιδικότερα, από τα χρήματα αυτά, τα 100 εκατομμύρια θα δοθούν στην Ιορδανία και τον Λίβανο, τις δύο χώρες που φιλοξενούν τον μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων στον κόσμο αναλογικά με τον πληθυσμό τους. Με τα υπόλοιπα 485 εκατομμύρια θα στηριχθούν οι πρόσφυγες στην Τουρκία και θα συνεχιστούν δύο μεγάλα ανθρωπιστικά προγράμματα της ΕΕ.
«Η ΕΕ στηρίζει με συνέπεια τους πρόσφυγες στην Τουρκία, τον Λίβανο και την Ιορδανία εδώ και πολλά χρόνια. Καθώς ο νέος κορωνοϊός απειλεί τους πιο ευάλωτους, δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτή τη σωτήρια βοήθεια. Έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσουμε τους Σύρους και τις χώρες που τους φιλοξενούν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Η ευρωπαϊκή ανθρωπιστική αρωγή θα βοηθήσει τα παιδιά να πάνε στο σχολείο και θα στηρίξει οικογένειες που έχουν ανάγκη, δήλωσε ο Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων Γιάνεζ Λέναρτσιτς.
Ο Επίτροπος Διεύρυνσης Όλιβερ Βάρχελι σχολίασε ότι καθώς δεν διαφαίνεται στον ορίζοντα ο τερματισμός της κρίσης στη Συρία, είναι προς το συμφέρον την ΕΕ να αυξηθεί η στήριξη που παρέχει ώστε να ενισχυθούν οι πρόσφυγες και οι τοπικές κοινότητες που τους φιλοξενούν, «ιδίως στο τρέχον πλαίσιο της πανδημίας του κορονοϊού».
Η πρόταση αυτή θα πρέπει να εγκριθεί από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Από το 2011 μέχρι σήμερα, η ΕΕ και οι χώρες μέλη έχουν αποδεσμεύσει περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της κρίσης στη Συρία.
 
Αυτές είναι οι κυρώσεις κατά των Τούρκων;