27.6.20

ΜΜΕ του Ερντογάν: ''Μετανάστες & αριστεροί έκαναν πορεία κατά της Ελληνικής Κυβέρνησης''

Tελικά τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Όταν ο επίσημος μηχανισμός προπαγάνδας του Ερντογάν, το τουρκικό πρακτορείο ''Anadolu'', καλύπτει την συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ και της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, τότε κάτι δεν πάει καλά. 

Μιλάμε για την χώρα η οποία έχει ''φορτώσει'' το Ελληνικό Έθνος με χιλιάδες μετανάστες εδώ και χρόνια. Η Άγκυρα έχει σχέδιο, καθώς σκοπός και στόχος είναι να δημιουργήσει εσωτερική αποσταθεροποίηση.   

Τι αναφέρει το ''Anadolu'' 

''Διαδήλωση στήριξης των μεταναστών στην Ελλάδα''
''Στην Αθήνα πρωτεύουσα της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε από αριστερές οργανώσεις πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην κυβερνητική απόφαση για εξώσεις περίπου έντεκα χιλιάδων ατόμων από σπίτια και στρατόπεδα.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν απογευματινές ώρες μπροστά στο κοινοβούλιο στην πλατεία Συντάγματος και φώναξαν συνθήματα “Ανοίξτε τα σύνορα”, “Όχι στις εξώσεις” και “Να μην επιτρέψουμε να μείνουν οι πρόσφυγες στο δρόμο”, αναφέρει η μετάφραση από τα tourkikanea.gr
{Έχουν δίκιο, δεν πρέπει να επιτρέψουμε να μείνουν οι "πρόσφυγες στο δρόμο" αλλά φόρτωμα σε πλοία και στην Αφρική, που έχει καλύτερο κλίμα.} ΑΛΕΞ
Οι διαδηλωτές κρατώντας πανό που έγραφε... “Πρόσφυγες καλώς ήρθατε”, αργότερα έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης. Στην ειρηνική πορεία μετείχαν διάφορες αριστερές ομάδες όπως και ομάδες μεταναστών που ζουν στην Αθήνα.
'

Η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ χθες:  

(Άσπρισε η κούτρα σου ΣΥΡΙΖΑ -άλλοι, αλλά μυαλό, αλλά μυαλό  δεν λέει να βάλει"!!!) 
Τελικά οι άνθρωποι είναι απροσάρμοστοι, άσχετοι, ανίδεοι κλπ! 
Καμαρώστε τους:

  ''Σήμερα στις 19:00 πολλές συλλογικότητες καλούν σε κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες, οι οποίοι βυθίζονται στο κοινωνικό περιθώριο λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας. Καθημερινά βλέπουμε κατατρεγμένους ανθρώπους να εκδιώχνονται από τις δομές και να περιθωριοποιούνται στις πλατείες, δίχως καμία κρατική μέριμνα και πρόνοια.

Είναι χαρακτηριστικές οι εικόνες από την πλατεία Βικτωρίας, όπου οι πρόσφυγες είναι εγκαταλελειμμένοι από την κυβέρνηση.
Στηρίζουμε το κάλεσμα αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και καλούμε όλους και όλες στις 19:00 στο Σύνταγμα να διαδηλώσουμε κατά των λογικών του ρατσισμού και της εγκατάλειψης.
Να σταθούμε δίπλα στους πρόσφυγες, διεκδικώντας ανθρώπινες ζωές διαβίωσης'' 
Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την χώρα!



https://www.pentapostagma.gr/