30.5.20

Τι Κοτζιάς, τι Δένδιας…



Είναι απορίας άξιο και προκαλεί απέχθεια σε όλους τους συντηρητικούς, σκεπτόμενους και δεξιούς ψηφοφόρους αυτής της μεγάλης παράταξης, η εξωτερική πολιτική που ασκείται από το δίδυμο Μητσοτάκη - Δένδια.
Εξωτερική πολιτική που σε τίποτα δεν θυμίζει τις αρχές και αξίες του  Κωνσταντίνου Καραμανλή, εξωτερική πολιτική που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την πολιτική Σημίτη, ΓΑΠ και φυσικά Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Κοτζιά.
Όλοι όσοι διαβάζετε αυτό το άρθρο, ειλικρινά, είστε ικανοποιημένοι με τις παλινωδίες και την απαράδεκτη στάση στα εθνικά θέματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη;
Ποιος ασκεί την εξωτερική πολιτική της χώρας κ. Μητσοτάκη;
Μήπως ένας άνθρωπος ο οποίος συνεχίζει κανονικά το έργο των κ.κ. Κοτζιά και Κατρούγκαλου;
Και που εν τέλει έγκειται η διαφορά στην εξωτερική πολιτική της χώρας, σε σχέση με αυτή της κυβέρνησης Τσίπρα που επικρίνατε σφοδρά;
Μήπως στο Μακεδονικό;
Θέλετε να σας θυμίσω την απαράδεκτη στάση που κρατήσατε στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπου μετά τα λεφούσια κόσμου που είδατε να συρρέουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες στα συλλαλητήρια αλλάξετε γραμμή πλεύσης για να μην λάβετε το ανάθεμα του ελληνικού λαού; Την οποία ολοκληρώσατε με μια μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα μετεκλογικά;
Ποια είναι η στάση σας στο Αιγαίο;
Αυτή που προσπαθεί να σας επιβάλει η αδελφή σας, η κ. Μπακογιάννη;
Προσέξτε μόνο, γιατί και τον Κώστα Καραμανλή προσπαθούσε να πείσει για το Σχέδιο Ανάν και είδατε τα αποτελέσματα…
Δυστυχώς, η χώρα έχει ανάλογη εξωτερική πολιτική με του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τον κ. Δένδια να μην διαφέρει σε τίποτα από τον κ. Κοτζιά που περνούσατε γενεές δεκατέσσερις όταν βρισκόσασταν στην αντιπολίτευση.
Και φτάσατε μέχρι στο σημείο να τον καλύψετε όταν ξεστόμισε τα αδιανόητα... περί διευθέτησης λίγων μέτρων ελληνικής γης.
Δεν ανεβήκατε κ. Μητσοτάκη και κ. Δένδια στην εξουσία για να συνεχίσετε την πολιτική του κ. Τσίπρα στα εθνικά θέματα.
Αυτή η παράταξη είτε σας αρέσει είτε όχι, ιστορικά έχει αποδείξει ότι έχει αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες.
Και στα δύσκολα πάντα υπεράσπιζε το συμφέρον του τόπου και όχι την μικροπολιτική.
Βεβαίως, θα πρέπει να σας θυμίσω επίσης (που σίγουρα δεν θα σας αρέσει), ότι στο πέρασμα του χρόνου όσοι αγωνίζονται για την πατρίδα και όσοι υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα ούτε πατριδοκάπηλοι είναι ούτε εθνικιστές.
Πορεύονται με βάση το εθνικό συμφέρον και πάντα μέσα στα πλαίσια της διεθνούς νομιμότητας, που κάποιοι φυσικά την έχουν αλά καρτ.
Όμως, σήμερα το έθνος ζει πρωτοφανείς καταστάσεις και εμείς φαντάζουμε αδύναμοι να υπερασπιστούμε αυτά που οι Έλληνες στο παρελθόν υπερασπίστηκαν με τίμημα τη ζωή τους.
Προφανώς, ξεχνάτε το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός δεν καταδίκασε την κυβέρνηση Τσίπρα μόνο για την οικονομία.
Την καταδίκασε και για το μεγάλο ξεπούλημα της Μακεδονίας!!!
Δεν επέτρεψε άλλο αυτόν τον εμπαιγμό, αυτή την κοροϊδία και αυτή την αυταρχική πολιτική του αποφασίζουμε και διατάζουμε.
Η Ελλάς βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή.
Η δεκαετής οικονομική κρίση ισοπέδωσε τα πάντα.
Αυτό που έμεινε στον ελληνικό λαό είναι η μνήμη και η ιστορία του.
Και να είστε σίγουροι κ. Μητσοτάκη και κ. Δένδια, πως αυτά τα κεκτημένα θα τα υπερασπιστεί μέχρι τέλους.
Δεν είναι κανένας διατεθειμένος απέναντι στις παρανοϊκές απαιτήσεις του όποιου Ερντογάν, να παραχωρήσει ούτε πόντο ελληνικής γης.
Οι δηλώσεις «σούπα» ενώπιον παράλογων διεκδικήσεων, δεν αρμόζουν σε ένα συγκροτημένο κράτος.
Αν δεν μπορείτε να ασκήσετε την εξωτερική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, αντί αυτής των Ποταμίσιων, των Κεντρώων, του ΓΑΠ και του Τσίπρα, να μας το πείτε για να ξέρουμε με ποιους πλέον έχουμε να κάνουμε...

http://www.antinews.gr/