29.5.20

Ξεκίνησε καμπάνια ο Π.Κωνσταντίνου για τους «πρόσφυγες»: «Δεν βγαίνουμε έξω αν δεν μας δώσετε (δωρεάν) σπίτια» (βίντεο)

Όταν και ο τελευταίος ΄'ΕΛΛΗΝΑΣ αποκτήσει δικό του σπίτι με Φως -νερό-τηλέφωνο-κοινόχρηστα ΔΩΡΕΑΝ
τότε ΙΣΩΣ ασχοληθούμε με μερικές εκατοντάδες  ΛΑΘΡΟ από αυτούς που υποστηρίζει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιοι άλλοι (οι οποίοι άλλοι)  χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης. Ας μη παίζουν όλοι αυτοί με την υπομονή του Ελληνικού λαού γιατί και αυτή έχει ΟΡΙΑ και δεν τους συμφέρει να ξεπεραστούν τα όρια αυτά...

ΑΛΕΞ
Νέα καμπάνια ξεκίνησε για τους ψευτο-«πρόσφυγες» ο Πέτρος Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αυτή τη φορά υποστηρίζει πως δεν θα βγουν έξω από τα καμπ και τις δομές φιλοξενίας αν δεν τους δώσουν... δωρεάν σπίτια και όλες τις άλλες πολυτέλειες!!! 

Το βίντεο που μετέδωσε το tourkikanea δείχνει τι ζητάνε με την παραπάνω διαμαρτυρία, ο Κωνσταντίνου, ο φίλος του ο Πακιστανός και μερικοί άλλοι. Απλά πράγματα: Δωρεάν διαμονή, δωρεάν ρεύμα, νερό, επιδόματα και δημόσια περίθαλψη.... Ποιος θα τα πληρώσει ; Μα τα κορόιδα ! Και φυσικά όχι μόνο για αυτούς που είναι στα κάμπ αλλά και για όλους όσους ΘΑ έρθουν....  Καμπάνια λέει  ¨Δεν βγαίνουμε έξω αν δεν μας δώσετε σπίτια¨ ! ( Η απάντηση : Μη σώσετε να βγήτε- ΑΛΕΞ)

Το παρακάτω κείμενο είναι από την ΕφΣυν : 
«Ο κ. Μηταράκης έχει ένα σχέδιο εξώσεων πάνω από 10.000 ανθρώπων, 300 από αυτούς από εδώ από τον Ελαιώνα, που αν προχωρήσει θα σημάνει ότι θα γεμίσουν οι πλατείες και τα πάρκα από άστεγο κόσμο» τόνισε ο συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, Πέτρος Κωνσταντίνου, προσθέτοντας πως «η μόνη λύση είναι όλοι οι πρόσφυγες να βρεθούν σε σπίτια μέσα στις πόλεις γι' αυτό έχουμε απευθύνει προτάσεις στο δήμο Αθήνας και άλλους δήμους, να δοθούν άμεσα τα σπίτια και τα ξενοδοχεία του ΕΦΚΑ που είναι διαθέσιμα καθώς και να υπάρξει από την κυβέρνηση ένα πρόγραμμα στέγασης για όλους». (Ζητά ομόλογα...ΕΤΒΑ!)
«Μαζέψαμε υπογραφές πανευρωπαϊκά ενάντια στα κλειστά κέντρα κράτησης στα νησιά εν μέσω πανδημίας με αίτημα αυτά να ανοίξουν και οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε ξενοδοχεία και ξενώνες, σε χώρους που είναι διαθέσιμοι. Τώρα έπιασε ο πόνος την κυβέρνηση να φέρει τον κόσμο από τα νησιά για να τους βάλει στην θέση 8.000 ανθρώπων του προγράμματος Εστία που σχεδόν όλοι έχουν άσυλο και θα διωχθούν. Τους κόβουν το επίδομα, ελληνικά δεν ξέρουν, θα βρεθούν αβοήθητοι στους δρόμους. Το αίτημά μας είναι να μη μείνει κανείς στο δρόμο. Χώροι υπάρχουν, χρήματα ευρωπαϊκά που έχει διατεθεί υπάρχουν, πολιτικές πρέπει να υπάρξουν που να μην κλείνουν τα μάτια στο ρατσισμό αν δεν τον πριμοδοτούν κιόλας» δήλωσε η Ελένη Πορτάλιου, καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής και μέλος της καμπάνιας «Εκκενώστε τα κάμπ, οι πρόσφυγες σε... σπίτια και ξενοδοχεία» (!!!)
https://www.pronews.gr/
Φυσικά και θα πρέπει να μείνουν σε σπίτια και ξενοδοχεία, αλλά ΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
ΑΛΕΞ