1.4.20

Γ.Κύρτσος ευρωβουλευτής ΝΔ : «Δεν αποκλείονται περικοπές τον Ιούνιο σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων και συντάξεις!!!

Να μη δοθούν τα 13.500.000 εκατομμύρια  για ενίσχυση των κομμάτων, να καταργηθούν  τα  διπλά πολιτικά γραφεία  των βουλευτών (ένα στον τόπο εκλογής και ένα στην Αθήνα) να καταργηθεί η χορήγηση αυτοκινήτων και η μετάκληση δημοσίων υπαλλήλων  στα γραφεία τους, οι δωρεάν επικοινωνίες, τα αεροπορικά κ.λ.π. ταξίδια, να μειωθεί η αποζημίωσή τους στο μισό και μετά να ομιλούν για περικοπές στους μισθούς και συντάξεις, τις οποίες έχουν ρημάξει και κατακλέψει οι προκάτοχες κυβερνήσεις, μαζί με δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων κ.λ.π αποδοχών με τις "ευλογίες" κάποιων προέδρων!
ΑΛΕΞ
Σε μια δήλωση-«βόμβα» προχώρησε ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος ο οποίος προέβλεψε πως τα χρήματα ενίσχυσης από πλευράς κυβέρνησης «φτάνουν μέχρι τον Μάιο, το πολύ μέχρι τον Ιούνιο», πως η οικονομική ύφεση που
προμηνύεται για τη χώρα θα είναι τεράστια και πως χρειάζεται «εθνική συνεννόηση» από τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να ξεπεραστεί η επερχόμενη καταστροφή.
Είπε μάλιστα πως δεν αποκλείεται καθόλου να γίνουν περικοπές σε μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και στις συντάξεις, συμφωνώντας και με τη φράση «βαριές παρεμβάσεις» από την κυβέρνηση, που τέθηκε από τon Άκη Παυλόπουλο.
Η οικονομική κρίση θα διαρκέσει πολύ περισσότερο απ’ όσο θεωρείται, συμπλήρωσε το «γαλάζιο» στέλεχος. 
Σίγουρα οι προβλέψεις του δεν συμφωνούν σε τίποτα με αυτές του κόμματός του που μιλάνε για ύφεση... 3% και για μετέπειτα «εκρηκτική» ανάπτυξη.
pronews