18.4.20

Ο Μητροπολίτης Κομοτηνής καλεί τους πιστούς να βγουν στα μπαλκόνια και να ψάλλουν το Χριστός Ανέστη


Ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων κάλεσε τους πιστούς να βγουν από τις 23:50 στα μπαλκόνια τους και να ψάλλουν το Χριστός Ανέστη.
Το κάλεσμα του Μητροπολίτη προς τους πιστούς, έγινε από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, όπου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η Ακολουθία του Αγίου Τάφου.

Μητροπολίτης Κομοτηνής: Εχω αναμμένο Αγιο Φως από πέρσι
Όπως αναφέρει το xronos.gr ο Μητροπολίτης αφότου αναγνώρισε πως η φετινή Μεγάλη Παρασκευή είναι δύσκολη πρώτα για μένα και μετά για όλους μας, ζήτησε από τους πιστούς, να ανοίξουμε τα σπίτια μας στον Χριστό, ώστε η καρδιά μας από άβυσσος να γίνει παράδεισος, ευχήθηκε να μην ζήσουμε άλλη τέτοια Μεγάλη Παρασκευή στην οποία να μπορούμε να βρισκόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, ενώ όσον αφορά στο Άγιο Φως σημείωσε ότι έχει ακόμα αναμμένο από πέρσι.
Τέλος, ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, κάλεσε όλους τους πιστούς να βγουν στα μπαλκόνια τους από τις 23:50. για το Χριστός Ανέστη. «Όλοι μαζί θα ψάλουμε το Χριστός Ανέστη, όχι μόνο με τα χείλια μας, αλλά και με την καρδιά μας» σημείωσε στο κάλεσμά του ο Μητροπολίτης.
pronews.gr