6.3.20

Ο Β.Πούτιν «τρολάρισε» τον Ρ.Τ.Ερντογάν - Του έδειξε πως η Ρωσία κέρδισε όλους τους ρωσοτουρκικούς πολέμους (φωτό)


O Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είναι ένας ηγέτης που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και φρόντισε κατά την συνάντησή του με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να περάσει κάποια «μηνύματα» μέσω «τρολαρίσματος».

Η συνάντηση κράτησε 2,5 ολόκληρες ώρες, ενώ στη συνέχεια προήδρευσαν συνάντησης των αντιπροσωπειών, που διήρκησε περισσότερες από τρεις ώρες.
Για τους παρατηρητικούς όμως, η συνάντηση είχε κάποιες πολύ σημαντικές λεπτομέρειες.
Όπως αναφέρει στο Twitter ο εκδότης Maxim Suchkov, η συνάντηση έγινε σε έναν χώρο που:
Υπήρχε άγαλμα της Μεγάλης Αικατερίνης της Ρωσίας, η οποία κατατρόπωσε τους Οθωμανούς τις περιόδους 1768-74 και 1787-92 και προχώρησε στην προσάρτηση της Κριμαίας το 1783, ενώ επίσης υπάρχει ένα γλυπτό που διακρίνεται ανάμεσα στους δύο Προέδρους και απεικονίζει Ρώσους στρατιώτες που νίκησαν την Τουρκία στην Βουλγαρία, την περίοδο 1877-1878.
Κατά τον Suchkov η παρουσία των έργων Τέχνης ήταν μήνυμα προς τον Ερντογάν κατά την επίσκεψή του στην Μόσχα, ότι δηλαδή να μην ξεχνάει πως σε όλους τους ρωσοτουρκικούς πολέμους (και είναι πάρα πολλοί), οι Ρώσοι βγήκαν νικητές.
{Για να σταματήσουν οι πόλεμοι μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας, θα πρέπει ο κ. Πούτιν να σβήσει από το χάρτη την  παρασιτικά διαβιούσα αυτή χώρα.- Juan}
Ο Β.Πούτιν δίνει μεγάλη σημασία στην σημειολογία και την θεωρεί μέρος του γεωπολιτικού παιχνιδιού. Λογικό άλλωστε για έναν άνδρα που θεωρείται «μετρ» του πολιτικού «σκακιού»

Hardcore trolling (messaging?) by protocol to while on visit to
1. Statue of Catherine the Great (defeated Ottomans in 1768-74 and 1787-92, annexed Crimea in 1783)
2. Bronze sculpture feat. /n soldiers who defeated in Bulgaria in 1877-1878


Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Περαστικά Erdogan, verrückt
Juan