1.3.20

"Πρόσφυγες" από την Συρία...


Του συνεργάτη μας Νίκου Ρούσση*

Φίλος μου έστειλε τις εξής πληροφορίες – απόψεις:Τις θεωρώ πολύ σημαντικές να τις γνωρίζουμε όλοι και τις δημοσιεύω προς γνώσιν και συμόρφωσιν!

Το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες από την Συρία, αυτοί που είναι στα σύνορά μας, είναι οι υπέρ φανατικοί Σουνίτες της Χομς Χαμάς που οι γυναίκες τους δεν φοράνε φερετζέ η Χιτζαμπ, αλλά ένα μακρύ μαύρο ράσο, που καλύπτει όλο το κεφάλι και βλέπουν ότι μπορούν να δουν, μέσα από ένα μαύρο μαντήλι. Αυτή η φυλή επαναστάτησε εναντίον του καθεστώτος Άσαντ, επειδή είναι Αλαουίτης και δεν μπορούν να ανεχθούν τους θρησκευτικούς διαχωρισμούς του καθεστώτος, αλλά ούτε τους ελευθερόφρονους του κόμματος Μπααθ και θέλουν όλοι να γίνουν υπέρ φανατικοί σουννιτες και να εξαφανιστούν οι χριστιανοί και οι άλλοι μουσουλμάνοι.

Αφού λοιπόν αυτοί επαναστάτησαν κατά του καθεστώτος Άσαντ, που είναι άλαουιτες, έγιναν μάχες και το πυροβολικό του καθεστώτος Άσαντ, κατέστρεψε την πόλη Χαμάς ολοσχερώς, αφού όμως πρώτα έμειναν εμβρόντητοι οι στρατιωτικοί του Άσαντ και εξεπλάγησαν δυσάρεστα, γιατί βρήκαν τους Σουνίτες να αμύνονται με τα τελειότερα αντιαρματικά όπλα, που τους προμήθευσε το Ισραήλ , η Αμερική και η Τουρκία.
Όμως παρά την αντίσταση, οι σουνίτες αλλά έχασαν σε όλες τις μάχες και μετά κατέφυγαν στην πόλη Ιντλίμπ, υπό Τουρκική προστασία, αφού ήταν Φιλότουρκοι και πίστευαν ότι θα ενσωματωθεί η πόλη αυτή στην Τουρκία.
Τώρα που χάνεται και η πόλη Ιντλίμπ, αφού η Μόσχα βοηθάει τον φιλοχριστιανο Άσαντ, σκέφτηκαν οι Τούρκοι να τους περάσουν στην Ελλάδα.
Κανένας από αυτούς τους βαρβάρους να μην περάσει στην Ελλάδα και να παραμείνουν στην Τουρκία, που τους υπέθαλπε να επαναστατήσουν, η να πάνε στο Ισραήλ και την Αμερική που τους προμήθευσε με όπλα, πράγμα περίεργο, γιατί οι Σουννιτες μουσουλμάνοι, δεν δύναται να είναι και φιλο Εβραίοι και φανατικοί μωαμεθανοί συγχρόνως, καθώς και οι Εβραίοι, δεν δύναται λόγω θρησκείας να είναι φιλο μουσουλμάνοι.
Ακόμη και εάν καταφέρουν να μπουν σε Ελληνικό έδαφος ελάχιστοι. να παραδοθούν άμεσα στο καθεστώς Άσαντ, στη Συρία, ώστε να περάσουν στρατοδικεία και να εκτελεστούν ως προδότες της πατρίδας τους, όπου έχουν κάνει τα μύρια όσα!.
Δεν πρέπει να είναι αποδεκτό να περιθάλψει η Ελλάδα προδότες και εγκληματίες, αλλά ούτε και είναι δυνατόν να αφομοιωθούν μουσουλμάνοι σουνίτες, σε Ευρωπαϊκό χριστιανικό έδαφος
Αυτοί δεν μπορούν ποτέ να συμβιώσουν με χριστιανούς, αφού ούτε μπορούν να ανεχθούν άλλους ομόφυλους μουσουλμάνους, σιίτες η αλουίτες.
Πιστεύοντας ότι βοήθησα να καταλάβουμε καλύτερα το πρόβλημα, εύχομαι στα στρατευμένα νιάτα μας και στα παιδιά της Αστυνομίας, μαζί με όλους που αμύνονται στα σύνορα περί Πάτρις, κάθε επιτυχία με Θάρρος,ανδρεία,υγεία και δύναμη.

Πιστεύοντας ότι βοήθησα να καταλάβουμε καλύτερα το πρόβλημα, εύχομαι στα στρατευμένα νιάτα μας και στα παιδιά της Αστυνομίας, μαζί με όλους που αμύνονται στα σύνορα περί Πάτρης, κάθε επιτυχία με Θάρρος,ανδρεία,υγεία και δύναμη. 
Ζήτω η Ελλάς! 
Λ.Ο.Κ.