3.3.20

Τ.Γκουριώτης σε Γ.Τράγκα: «Έκκληση στην επιχειρηματική κοινότητα να ενισχύσει Στρατό και ΕΛ.ΑΣ σε Έβρο κα νησιά»

Έκκληση προς την επιχειρηματική κοινότητα της Ελλάδας να ενισχύσει με ειδικό εξοπλισμό τις μονάδες των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας που επιχειρούν όχι μόνο στον Έβρο αλλά και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου  απεύθυνε πριν από λίγο ο διευθυντής του pronews.gr  Τάσος Γκουριώτης  μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στον τηλεοπτικό σταθμό Action24. 
 Όπως σημείωσε ο Τ.Γκουριώτης «οι άνθρωποι  που υπερασπίζονται την Ελλάδα στα σύνορα δεν χρειάζονται τρόφιμα. Τρόφιμα έχουν και μάλιστα υπεραρκετά.
Ο ειδικός εξοπλισμός είναι αυτός που απουσιάζει και σε αυτό καλώ τους Eλληνες επιχειρηματίες σε συνεννόηση πάντα με τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας  και Προστασίας του Πολίτη  να διαθέσουν κονδύλια για αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων, αντιασφυξιογόνων μασκών, ειδικών στολών για το ψύχος και μη φονικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση διαδηλώσεων και επικοινωνιακό υλικό».
Στην ίδια εκπομπή  ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει να αντιληφθούν οι έχοντες ότι αρκεί μόνο   ένα μικρό μόνο  κλάσμα της περιουσίας τους, για να προσφέρουν τη δυνατότητα στους υπερασπιστές της χώρας να ανταπεξέλθουν της  αποστολή τους.
Σε άλλο σημείο ο διευθυντής του pronews.gr τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου έχει «στοχοποίήσει» τους εθνοφύλακες εξαπολύοντας  ψεύδη ότι δήθεν πυροβολούν τους αμάχους ακριβώς γιατί είναι αυτοί που στηρίζουν την άμυνα της χώρας.
Είμαι από την Ορεστιάδα και γνωρίζω από το πρώτο χέρι  το έργο που  επιτελούν οι ακρίτες μας», είπε χαρακτηριστικά.
Και ο Γιώργος Τράγκας  στην παρέμβασή  του ζήτησε κα αυτός με τη σειρά του από τους οικονομικά  ισχυρούς έλληνες επιχειρηματίες την ενίσχυση του Στρατού και των Σωμάτων ασφαλείας, τις κρίσιμες αυτές ώρες που αντιμετωπίζει η πατρίδα.
pronews