18.2.20

Υπήρξαν ποτέ στην Ελλάδα Πατριωτικά κόμματα? Σήμερα υπάρχουν?


Γράφει : Ο συνεργάτης μας κ. Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Για να δώσουμε τη σωστή απάντηση και στα δύο παραπάνω ερωτήματα, πρέπει πρώτα να ορίσουμε : Τι είναι Πατριωτικό κόμμα, στη χώρα που λέγεται Ελλάδα!!!
Με την ιδιότητα του Μαθηματικού-Ερευνητή που κατέχω, πέραν της Μαθηματικής Επιστήμης που έχω σπουδάσει, μελετώ και ερευνώ πάνω από είκοσι χρόνια, τους λεξάριθμους Του Τριαδικού Θεού, που ο Ίδιος ο Τριαδικός Θεός, τους έχει ενσωματώσει στη Θεόπνευστη Αρχαία μας γλώσσα!!!

Απ' αυτή την πολυετή έρευνα μου, πάνω στους λεξάριθμους Του Τριαδικού Θεού, έχω καταλήξει στο εξής εκπληκτικό συμπέρασμα :
Πολύ πριν ο Θεάνθρωπος Χριστός έλθει στο Πλανήτη Γη , ο Τριαδικός Θεός, επέλεξε τους Αρχαίους Έλληνες, ως τον Περιούσιο λαό Του (χωρίς αυτοί να το γνωρίζουν) και έπραξε τα κάτωθι :
Μεταλαμπάδευσε σε μια ομάδα εκ των Αρχαίων Ελλήνων την Θεϊκή Του γλώσσα (στην οποία είχε ενσωματώσει και τους λεξαρίθμους Του).
Αυτή τη ΘεΪκή Του γλώσσα, εμείς σήμερα την ονομάζουμε Αρχαία Ελληνική γλώσσα, γιατί την πρωτομίλησαν οι Αρχαίοι Έλληνες!!!
Ο Τριαδικός Θεός, επιλέγοντας τους Αρχαίους Έλληνες ως τον Περιούσιο λαό Του, μεταλαμπάδευσε και όλες τις άλλες Επιστήμες (Μαθηματικά, Αστρονομία, Φυσική, Ιατρική κ.λ.π),σε διάφορες άλλες ομάδες εκ των Αρχαίων Ελλήνων!!!.
Με αυτό τον τρόπο εξηγείτε, πως χιλιετίες πριν από σήμερα, οι Αρχαίοι πρόγονοι μας, είχαν τόσες προχωρημένες γνώσεις σε όλες τις Επιστήμες, ενώ οι άλλοι λαοί της εποχής εκείνης, ήταν σε πρωτόγονη κατάσταση!!!
Έτσι, ο Τριαδικός Θεός, μεταλαμπαδεύοντας την Θεϊκή Του γλώσσα (που εμείς τη λέμε Αρχαία Ελληνική γλώσσα) στους Αρχαίους Έλληνες, (πολύ πριν έλθει ο Χριστός στη Γη), συνήψε ο Ίδιος ένα Θεϊκό αρραβώνα, μεταξύ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!
Σε αυτή δε τη Θεϊκή Του γλώσσα (την Αρχαία Ελληνική γλώσσα-την Αλεξανδρινή), γράφτηκαν τα Ιερά Ευαγγέλια, που περιέχουν την απείρου κάλλους διδασκαλία του Θεανθρώπου Χριστού, όταν ο Ιησούς Χριστός μας, ήλθε στη Γη!!!
Συνεπώς, με αυτό το Θεϊκό αρραβώνα, που συνήψε χιλιετίες πριν, ο Τριαδικός Θεός, μεταξύ του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού , Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους και γι΄αυτό η ταπεινότητα μου, σε πολλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στο fb, λέει τη φράση : "Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα!!!".
Με δεδομένο λοιπόν, ότι Η ΕΛΛΑΔΑ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι αδέλφια δίδυμα, ένα Ελληνικό κόμμα για να λέγεται Πατριωτικό κόμμα, πρέπει όλα τα απλά μέλη του, όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, όλοι οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος κ.λ.π, να είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που να έχουν αποκηρύξει το Μασονισμό και τον πάσης φύσεως αποκρυφισμό!!!.
Από της συστάσεως του Ελληνικού κράτους (μετά από την απελευθέρωση του από την Οθωμανική κατοχή) και μέχρι την άνοιξη του 2008, κανένα Ελληνικό κόμμα, δεν ήταν Πατριωτικό!!!
Μόνο, ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο πρώτος Κυβερνήτης της Ελεύθερης Ελλάδας, ο Μεγάλος Αυτός Πολιτικός Άνδρας και Ξακουστός Διπλωμάτης (που πίστευε βαθιά στον Τριαδικό Θεό και μάλιστα πίστευε ότι το Ελληνικό Έθνος είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Ορθοδοξία), είχε μέσα στο μυαλό του να φτιάξει κόμμα, που οι πάντες μέσα στο κόμμα, να είναι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!.
Όμως δεν πρόλαβε να φτιάξει ένα τέτοιο κόμμα (που το Ελληνικό κράτος να συνυπάρχει με την Ορθοδοξία), αφού δολοφονήθηκε και μάλιστα από Ελληνικά χέρια!!!.
Έτσι από την απελευθέρωση της χώρας μας από τους Οθωμανούς και μέχρι σήμερα που μιλάμε, κανένα από τα κόμματα που την κυβέρνησε και την κυβερνάει, δεν είναι Πατριωτικό ( αφού μέσα σε αυτά τα κόμματα της εξουσίας, δεν ήταν οι πάντες Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί!!!).
Και δεν ήταν οι πάντες Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί σε όλα αυτά τα κόμματα, που εδώ και 200 χρόνια περίπου κυβερνάνε την Ελλάδα μας, για τον εξής απλούστατο λόγο :
Γιατί κανένα απ' αυτά τα κόμματα μέσα στο καταστατικό του δεν είχαν βάλει την εξής θεμελιώδη αρχή ( δικλείδα ασφαλείας) :
Για να γίνει κάποιος, απλό μέλος του κόμματος ή μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ή υποψήφιος Βουλευτής κ.λ.π, υποχρεούται να κάνει αίτηση-δήλωση, στην οποία να δηλώνει τα κάτωθι :
"Είμαι Έλληνας (ή Ελληνίδα) Ορθόδοξος Χριστιανός (ή Χριστιανή) και αποκηρύττω το Μασονισμό και τον πάσης φύσεως αποκρυφισμό".
Μη έχοντας λοιπόν τα κόμματα εξουσίας διαχρονικά μια τέτοια θεμελιώδη αρχή, μέσα στο χρόνο, διαβρώθηκαν και διαβρώνονται συνεχώς από μη Ορθόδοξους Χριστιανούς (Μασόνους, Σιωνιστές, Παγανιστές, Νεοταξίτες κ.λ.π), με αποτέλεσμα μέσα στην Ελληνική Βουλή της Ορθόδοξης Ελλάδας, να έχουν ψηφιστεί (και συνεχίζονται να ψηφίζονται μέχρι σήμερα), νόμοι ανθελληνικοί και αντιχριστιανικοί!!!.
Όπως :
  • Η κατάργηση του ευφυούς Πολυτονικού συστήματος.
  • Η αποποινικοποίηση των αμβλώσεων.
  • Η νόμιμη συμβίωση των ομοφυλοφίλων και η υιοθέτηση απ' αυτούς παιδιών.
  • Η εισαγωγή, το Σεπτέμβρη του 2006 μέσα στα Σχολεία μας, των άθεων και ανθελληνικών βιβλίων γλώσσας, τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Γυμνάσιο.
  • Η εισαγωγή, το μαύρο Σεπτέμβρη του 2017 στα Σχολεία μας, των βλάσφημων βιβλίων των Θρησκευτικών (που το Συμβούλιο Επικρατείας τα έβγαλε αντισυνταγματικά και όμως συνεχίζουν να υπάρχουν μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας)!!!
Κλείνοντας αυτή τη δημόσια παρέμβαση μου, θέλω να τονίσω με έμφαση τούτα τα τελευταία λόγια :
Εκτός από τα κόμματα εξουσίας (που όλα διαχρονικά μέχρι και σήμερα) δεν περιέχουν στο καταστατικό τους την παραπάνω θεμελιώδη αρχή και όλα τα άλλα μικρά κόμματα είτε έχουν μπει στη Βουλή είτε όχι, δεν την έχουν στο καταστατικό τους!!!.
Με μια μόνο εξαίρεση!!!
Υπάρχει μια αλλιώτικη Πολιτική παράταξη (η μοναδική από συστάσεως. του Ελληνικού κράτους), που στο καταστατικό της εμπεριέχει την παραπάνω θεμελιώδη αρχή (δικλείδα ασφαλείας).
Αυτή η αλλιώτικη Πολιτική παράταξη, ιδρύθηκε την άνοιξη του 2008 από ένα φλογερό και πεφωτισμένο Πρωτοπρεσβύτερο μαζί με τα πνευματικά του παιδιά και έχει την εξής επίσημη ονομασία :
"ΚΟΙΝΩΝΙΑ"-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΏΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Σε αυτό το μοναδικό Γνήσιο Κίνημα της Ρωμιοσύνης την "ΚΟΙΝΩΝΙΑ", είναι μέλος και η ταπεινότητα μου και είμαι υπερήφανος γι΄αυτό!!!
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ
Υ.Γ
Εάν κάποιες Φίλες ή κάποιοι Φίλοι, δεν έχουν δει τις αναρτήσεις μου, με τους λεξάριθμους Του Τριαδικού Θεού μας, θα τους δώσω παρακάτω, τον ορισμό ΤΟΥ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΥ μιας λέξης ή μιας φράσης :
ΟΡΙΣΜΟΣ (του λεξαρίθμου)
Κάθε γράμμα μιας λέξης ή μιας φράσης (σύμφωνα με το Θεϊκό σύστημα αρίθμησης, που ο Τριαδικός Θεός μας, μεταλαμπάδευσε στους Αρχαίους Έλληνες) αντιστοιχεί σε ένα και μοναδικό φυσικό αριθμό. Εάν έχουμε λοιπόν μια λέξη ή μια φράση και ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ τους αντίστοιχους αριθμούς των γραμμάτων της λέξης ή της φράσης, θα προκύψει ένας τελικός φυσικός αριθμός, που λέγεται ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΣ της λέξης ή της φράσης.
Για να κατανοήσετε τον ορισμό του λεξαρίθμου, θα σας κάνω : ένα παράδειγμα :
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ :
Ας πάρουμε την φράση : ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ (που μας ομιλεί η Ιερή Αποκάλυψη Του Ιωάννη, στο 13ο Κεφάλαιο) και ας βρούμε ΤΟ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟ της φράσης : ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ.
Τα γράμματα της φράσης : ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ
σύμφωνα με το Θεϊκό σύστημα αρίθμησης, που ο Τριαδικός Θεός, μεταλαμπάδευσε στους Αρχαίους Έλληνες, αντιστοιχούν στους παρακάτω φυσικούς αριθμούς :
Τ=300,Ο=70,Μ=40,Ε=5,Γ=3,Α=1,Θ=9,Η=8,Ρ=100,Ι=10,Ο=70,Ν=50.
Εάν , Φίλοι μου, προσθέσουμε προσεκτικά αυτούς τους αριθμούς, θα βρούμε τελικό άθροισμα τον αριθμό 666, που το λέμε λεξάριθμο της φράσης :ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ και γράφουμε συμβολικά :

ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΗΡΙΟΝ=666.