28.2.20

Μαζικές αποβάσεις στα νησιά: 151 αλλοδαποί σε Λέσβο και Σάμο - Συνεχίζεται το σόου στις Καστανιές του Έβρου

Δεν πρέπει να υπάρξει καμιά ελαστικότητα.Οι μαζικές απελάσεις είναι το αίτημα του Ελληνικού λαού
Συνολικά 151 λαθραίοι μετανάστες , αποβιβάστηκαν σε σε Λέσβο και Σάμο από το  πρωί έως νωρίς το απόγευμα., ενώ το σόου των τούρκικων ΜΜΕ στο τελωνείο στις Καστανιές του Έβρου συνεχίζεται, με τους «εγκλωβισμένους» αλλοδαπούς να παραμένουν εκεί έως αύριο, πριν περάσουν  ανενόχλητοι στην Ελλάδα από τα γνωστά αφύλακτα δρομολόγια, στο ποτάμι.

No surprise there:

The bus company that transports refugees to Turkish border province Edirne next to and is Metro Tourism, owned by ally Galip Özturk, a convicted felon who worked with Turkish intelligence agency in moving jihadists to before.

395 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Την ίδια ώρα και σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τρεις αποβάσεις μεταναστών με αποβατικές λέμβους σημειώθηκαν στη Μυτιλήνη με 71 αλλοδαπούς  και μία στο Πυθαγόρειο, στη Σάμο, με 54 λαθραίους μετανάστες.
Επίσης, μία επιχείρηση μεταφοράς 26 αλλοδαπών πραγματοποιήθηκε  στη Μεγίστη, από πλωτό του ΛΣ.  
Την Παρασκευή μια ομάδα αλλοδαπών μουσουλμάνων, προερχόμενη πιθανότατα από το Αϊβαλί, πέρασε στις Σκάλες Συκαμιάς, ενώ βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το πρωί δείχνουν περίπου 300 αλλοδαποί, πιθανότατα πρώην μέλη ανταρτικών οργανώσεων της Συρίας περπατούν προς την Αδριανούπολη για να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.
“Erdogan Express”: Δείτε εδώ τους "πρόσφυγες" που θα τους υποδεχτούν ως ασυνόδευτους ανήλικους

Τα αλωμένα απ το μαύρο χρήμα της δουλεμπορικής βιομηχανίας (κι οχι μόνο) ΜΜΕ, θα αρχίσουν τις ψυχολογικές επιχειρήσεις παρουσιάζοντας ως πρόσφυγες τις ορδές ηττημένων τζιχαντιστών και τυχοδιωκτών που πολιορκούν τα σύνορα μας.

80 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Ο  δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βερρος ανέφερε σχετικά με τους αλλοδαπούς απέναντι από την Συκαμιά που ετοιμάζονται να έρθουν στην Λέσβο…
«Σήμερα θα είναι μια δύσκολη νύχτα. Καμιά σχέση με την υπόθεσή μας.
Εξ ανατολών ο κίνδυνος, με συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ατόμων απέναντι από την Σκαμνιά . Ας παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι, παρακολουθούμε στενά την κατάσταση.Ας προσέχουμε και τις "πληροφορίες" που γράφουμε.
Μέχρι στιγμής έχουν βγει 15+54 άτομα.»
«Μας παρέχει δωρεάν λεωφορεία ο Ερντογάν» λένε οι επίδοξοι εισβολείς
Στο μεταξύ, από το πρωί της Παρασκευής συγκεντρωμένοι αλλοδαποί  βρίσκονται σε πάρκα στην Κωνσταντινούπολη περιμένοντας  λεωφορείο για να μεταφερθούν στα σύνορα με την Ελλάδα.
Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, ένας μουσουλμάνος που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και περιμένει λεωφορείο για να φτάσει στα σύνορα με την Ελλάδα, φρόντισε να ευχαριστήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις διευκολύνσεις που παρέχει.
«Θα πάω Ευρώπη. Θα πάρω λεωφορείο από εδώ και θα πάω σύνορα. Θα περάσω παράνομα στην Ελλάδα», αντιμετωπίζοντας βέβαια την  Ελλάδα όχι ως χώρα, αφού γράφει τα σύνορα στα παλαιότερα των υποδημάτων του, αλλά ως μια περιοχή.

Her geçen saat artıyor... Avrupa sınırlarında göçmen hareketliliği

Geceden itibaren Yunan adalarına geçmek isteyen düzensiz göçmenler, sahil bölgelerine geldi https://buff.ly/3cfD6z4 

53 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
https://www.pronews.gr/