9.2.20

Διάλειμμα διαρκείας (!) με την 11χρονη Karolina Protsenko !!!

Karolina Protsenko Violin

Τι κάνατε εσείς στα 11 σας χρόνια; Σίγουρα ήσαστε σε μια αλάνα και παίζατε μπάλα ή παίζατε με κούκλες ή βλέπατε παιδικά. Κάτι τέλος πάντων που κάνουν όλα τα «φυσιολογικά» δεκάχρονα.
Η Καρολίνα Προτσένκο, όμως, είναι ξεχωριστή, και αυτό το οφείλει στην αγάπη της για την μουσική. Μέσω αυτής, προσπαθεί να δημιουργήσει πολλά και ανάμεικτα συναισθήματα στους ανθρώπους και να περάσει τα μηνύματά της.
Η Καρολίνα γεννήθηκε στις 3/10/2008 στην Ουκρανία, αλλά το 2014 οι γονείς της, Νικαλάι και Έλα, πήραν την απόφαση να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.
Τότε, ήταν που έπιασε για πρώτη φορά στα χέρια της το βιολί κι άρχισε μαθήματα. Στα τέλη του 2017 θέλησε να μοιραστεί το ταλέντο της και την αγάπη της με όλο τον κόσμο. Γι' αυτό αποφάσισε να παίζει στους δρόμους, με την μητέρα της να τη συνοδεύει πολλές φορές στα πλήκτρα και ο πατέρας της στην κιθάρα.
Santa Monica 3rd Street. Το αγαπημένο της μέρος και ο δρόμος που μπορεί κάποιος να την συναντήσει και να... υπνωτιστεί από τους ήχους του βιολιού της.
Σύμφωνα με συνεντεύξεις που έχει δώσει και διάφορα δημοσιεύματα του εξωτερικού, της παίρνει μια ώρα να μάθει ένα νέο τραγούδι, στο οποίο κάνει και τις δικές της παρεμβάσεις. Πλέον, έχει τρία κανάλια στο YouTube, Facebook, Instagram, Twitter και εκατομμύρια θαυμαστές σε πάνω από 50 χώρες!
Στόχος της; «Να φέρω λίγη μαγεία κι έμπνευση στον κόσμο!».
Και εκ του αποτελέσματος το καταφέρνει, σε εκπληκτικό βαθμό!
Αν δείτε τις αντιδράσεις του κόσμου, θα καταλάβετε. Είναι ένα must-watch ταλέντο, που δεν πρέπει να το χάσεις!
Είναι σίγουρο πως θα τη λατρέψεις κι εσύ!
Είτε παίζει γνωστές επιτυχίες, όπως το Señorita και το Despacito...
Είτε το... δικό μας «τιρινίνι» (The Final Countdown)
https://www.gazzetta.gr/