11.12.19

Λεηλατείται η Θεσσαλονίκη!


  Παρά τις συνεχείς υπεράνθρωπες προσπάθειες της ΕΛ.ΑΣ, η Θεσσαλονίκη λεηλατείται στην κυριολεξία 24 ώρες το 24ωρο!
Εκατοντάδες ληστές, διαρρήκτες, πορτοφολάδες ακατάπαυστα "χτυπούν" σε όλη τη Θεσσαλονίκη! 

Κάθε ελάχιστα λεπτά γίνεται  διάρρηξη, ληστεία, αρπαγή χρυσών σταυρών , χρημάτων, τσαντών και ό,τι φανταστεί κανείς,


 Η αστυνομία δεν προλαβαίνει να στέλνει περιπολικά σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης!

Κλεμμένα αυτοκίνητα, γεμάτα κακοποιούς περιφέρονται συνεχώς ψάχνοντας για "στόχους" για να χτυπήσουν, ενώ άλλα, με πινακίδες κλεμμένες  ακολουθούν το ίδιο σύστημα!

  Η συντριπτική πλειοψηφία (99%) είναι λαθρομετανάστες και (οι κατ ευφημισμόν) ρομά!

  Τα αίτια της αυξημένης (και μη δημοσιευμένης)  εγκληματικότητος οφείλονται τόσο στην τεράστια μάζα των λαθρομεταναστών, που βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να ασκήσουν τα παραδοσιακά τους...έθιμα (ληστείες, κλοπές, βιασμοί κ.λ.π.), όσο και στο γεγονός ότι οι συλλαμβανόμενοι και παραπεμπόμενοι στον Εισαγγελέα, αφήνονται συνήθως- ελεύθεροι και ορίζεται...τακτική δικάσιμος, οπότε...μην τους είδατε- μη τους απαντήσατε!
 Αλλά και όσοι παραπέμπονται στο αυτόφωρο καταδικάζονται σε αστείες ποινές και πολλές φορές με...αναστολή!!!

 Το αν δεν έχουν που να  βάλουν τους καταδικαζόμενους είναι θέμα που δεν αφορά τους πολίτες που έχουν δικαίωμα και απαιτούν Τάξη και Ασφάλεια, αγαθά τα οποία υποχρεούται το κράτος να τους εξασφαλίσει, γιατί εδώ ισχύει απόλυτα  το  "ΌΠΟΥ ΓΑΡ ΜΗ ΝΟΜΟΙ ΑΡΧΟΥΣΙΝΟΥΚ ΕΣΤΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ."

  Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κάθε βράδυ εκατοντάδες λαθρομετανάστες ισλαμιστές, κακοποιοί κ.λ.π. έρχονται σε μπουλούκια -άλλοι με τα πόδια και άλλοι εποχούμενοι-από την Εγνατία οδό προς τη Θεσσαλονίκη!

Αυτά προς το παρόν!

Φ. Ιωάννου