8.12.19

Την σκότωσαν για ένα κόσμημα

Έχει γραφτεί κατ επανάληψη ότι κάτι πρέπει να γίνει με τους γύφτους, ρομά, βρομά ξεβρομά, αθίγγανους, τσιγγάνους ή όπως θέλετε πέστε τους -έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζει τίποτα, ούτε πέφτει το..."κύρος" τους. Αυτοί θέλουν αιφνιδιαστικές επιχειρήσεις τις αστυνομίας, αφοπλισμό, σωματικές έρευνες όπου  εντοπίζονται, παραδειγματικές ποινές από τα δικαστήρια και διάλυση των γκέτο που έχουν οχυρωθεί. Δεν είναι δυνατόν να ζουν εις βάρος των υπολοίπων.Δεν είναι δυνατόν να παίρνουν επιδόματα και οικονομικές ενισχύσεις για παιδιά που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ή να απαλλάσσονται από φόρους επειδή δεν κάνουν φορολογικές δηλώσεις ή δηλώνουν μηδενικά έσοδα.Δεν είναι δυνατόν να κατακλέβουν όλο το κόσμο, να ληστεύουν να ξηλώνουν καλώδια, σιδηροδρομικές ράγιες, σκάρες,να πετροβολούν και  να αρπάζουν αυτοκίνητα, τσάντες, να εμπορεύονται ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, βρέφη και ό,τι φανταστεί ο νους σας και να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας!!! θα πρέπει το κράτος ή ό,τι έχει απομείνει απ αυτό, να τελειώσει με τη κατάσταση αυτή, οριστικά. Δεν πάει άλλο.
A. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών οι οποίοι δολοφόνησαν με άγριο τρόπο ηλικιωμένη στους Αγίους Θεοδώρους, κτυπώντας την με το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το οι αδίστακτοι ληστές που ήταν Ρομά προσέγγισαν την 77χρονη και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.
Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.
H άτυχη 77χρονη, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε πέσει θύμα ληστείας όπως αποκαλύπτει σε σχετικό βίντεο γειτόνισσά της, προέβαλε αντίσταση στους ληστές.


Όπως αποκαλύπτει, ακόμη, η γειτόνισσά της οι διαρρήξεις και οι κλοπές στους Αγίους Θεοδώρους έχουν καταντήσει πλέον σύνηθες φαινόμενο.
zougla