17.12.19

Αμέτρητες οι προκλητικές και παράνομες ενέργειες λαθρομεταναστών τα τελευταία 24ωρα...

Ξεθάρρεψαν τα αφγανοαλγερινοπακιστανά!
Juan

Τα περιστατικά βίας, κλοπών, προπηλακισμών και καταλήψεων χώρων, πλατειών και διαφόρων χώρων άθλησης πληθαίνουν με ανησυχητικά γρήγορο ρυθμό σε ολόκληρη την Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα.

Μάλιστα οι ίδιοι οι κάτοικοι των περιοχών στις οποίες γίνονται και επαναλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά είναι πλέον κάτι παραπάνω από ανήσυχοι αλλά και ιδιαιτέρως εξαγριωμένοι. Εκτός από τα περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες παραθέτουμε ακόμα δύο τα οποία δεν έτυχαν της ίδιας προβολής από τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε.

Μετανάστης απείλησε με μαχαίρι 20χρονη κοπέλα στα Λαγκαδίκια

Απειλή με τη χρήση μαχαιριού σύμφωνα με το lagadas.net δέχτηκε χθες το βράδυ μια 20χρονη κοπέλα στα Λαγκαδίκια από μετανάστη που φιλοξενείται στο camp της περιοχής.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις 2.00 τα ξημερώματα σε καφέ μπαρ του χωριού, όπου μία ομάδα μεταναστών βρίσκονταν στο μαγαζί πίνοντας ποτά.

Ο ιδιοκτήτης, λόγω περασμένης ώρας, αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί και αμέσως δέχτηκε τις αποδοκιμασίες ενός εκ των μεταναστών, ο οποίος ήθελε να συνεχίσει τη βραδιά του και θύμωσε που το μαγαζί θα έκλεινε. Προκειμένου να αποφευχθεί πιθανός καυγάς ο ιδιοκτήτης κλείδωσε και αποχώρησε γρήγορα από το μαγαζί μαζί με ένα φιλικό του ζευγάρι, ενώ δέχονταν σκουντήματα και προπηλακισμούς.

Όμως η ανιψιά του ιδιοκτήτη η οποία άκουσε φασαρία και μένει πάνω από το καφέ μπαρ κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και δέχτηκε απειλή με τη χρήση μαχαιριού από τον θυμωμένο μετανάστη.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί του ΑΤ Ζαγκλιβερίου προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη.

Μιλώντας στο lagadas.net ο ιδιοκτήτης του καφέ-μπαρ αναφέρει πως «δεν υπάρχει αστυνόμευση. Εχει κλείσει το αστυνομικό τμήμα Λαγκαδικίων και δεν υπάρχει κανείς να μας προστατεύσει. Στο καμπ υπάρχουν περίπου 700 άτομα και οι κάτοικοι του χωριού είμαστε λιγότεροι από πεντακόσιοι. Ανησυχούμε και τα περισσότερα μαγαζιά κλείνουν νωρίς από φόβο. Ολη την ώρα πηγαινοέρχονται μετανάστες που είτε έρχονται από Βαγιοχώρι ή από Σταυρό». 

Το περιστατικό σόκαρε τη μικρή κοινωνία του χωριού και οι κάτοικοι ανησυχούν για το μέλλον. Η κοινότητα Λαγκαδικίων θα πραγματοποιήσει ειδική έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 20.00 για το θέμα της αύξησης της εγκληματικότητας λόγω  των μεταναστών.

Μετανάστες έδιωξαν μαθητές από γήπεδο 5χ5

Άλλο ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά εξύβρισης και απειλών από παράνομους μετανάστες σε Έλληνες μαθητές στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5χ5 της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης συνέβη χθες το απόγευμα, σύμφωνα με το polis24.gr.

Συγκεκριμένα ενώ οι μαθητές έπαιζαν αγώνα ποδοσφαίρου, μαζεύτηκαν μια ομάδα από 25 μετανάστες , και με εξύβριση απειλή και το θράσος των υπεράριθμων !!!! , διέκοψαν τον φιλικό αγώνα, έδιωξαν τους μαθητές από το γήπεδο και έκαναν κατάληψη του γηπέδου για να παίξουν οι ίδιοι ποδόσφαιρο.

Οι μαθητές απογοητευμένοι τηλεφώνησαν τους γονείς τους οι οποίοι έφτασαν άμεσα εκεί κοντά στους 15 γονείς και συγγενείς του χωριού, τότε δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και παραλίγο συμπλοκή !!! μεταξύ γονέων και μεταναστών για εξηγήσεις των γεγονότων .

Παρενέβη η αστυνομία ύστερα από κλήση, και αφού, έφτασε στο σημείο καθυστερημένα , (ευτυχώς που το περιστατικό είχε λήξη) , κατέγραψε το περιστατικό και δόθηκαν στοιχεία .
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/