8.11.19

ΨΗΦΟΣ: Απόδημοι 'Ελληνες, δηλ. πολίτες γ' κατηγορίας


Οι κρατικοδίαιτες πολιτικές-κομματικές ''συμμορίες'' Ελλάδας, προχωρούν στην υλοποίηση των σχεδίων τους γιά τον αποκλεισμό ποσοστού άνω του 75% των Απόδημων Ελλήνων πολιτών, από τις εκλογές στην Ελλάδα. Αν και το Σύνταγμα προβλέπει επιστολική ψήφο, αυτήν την αρνούνται, γιά να προστατευθούν τα κομματικά τους συμφέροντα.
Παράλληλα, βάζουν και απαράδεκτους αντισυνταγματικούς περιορισμούς.
'Ετσι πιστοποιούν ότι τους απόδημους 'Ελληνες τους θεωρούσαν και τους θεωρούν ''τουρίστες'', καλούς μόνο γιά να ξοδεύουν χρήμα στην Ελλάδα και να πληρώνουν φόρους.
Ο απόδημος Ελληνισμός εξαπατήθηκε, μία ακόμα φορά, από έναν ''μικρό'', ευθυνόφοβο, ψεύτη και ''κωλοτούμπα'' πρωθυπουργό.
Γιά τον ''φελλό'' υφυπ. Εξωτερικών (Διαματάρη) που εξαπατούσε και κορόϊδευε συστηματικά τους Ομογενείς (ειδικά ΗΠΑ), δεν χρειάζονται σχόλια.




'Ετσι ολοκληρώνεται ο μεταπολιτευτικός κύκλος των σχέσεων Ελλάδας-Ομογένειας, με τον χειρότερο τρόπο. Η ''κακόμοιρη'' και ''κλειστοφοβική'' κομματική -χρεοκοπημένη- Ελλάδα, ΔΕΝ μας ήθελε και δεν μας θέλει... Τα συμφέροντα των κομμάτων τέθηκαν υπεράνω των συμφερόντων του 'Εθνους... Κι εμείς τους λέμε το αυτονόητο: ''Good Night and Good Luck''.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ )
..........

KALAMI.us   |   .news   |   .net
(από Φεβ. 1994)