6.11.19

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!!


Γράφει : Ο συνεργάτης μας, Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός-Ερευνητής
Πολύ φοβάμαι ότι, το 2021 αντί να εορτάσουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ του 1821, θα αναγκαστούμε να ξεκινήσουμε ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, για να απαλλαγούμε από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, που θα έχουν "καταλάβει" τη χώρα μας!!!
Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Δεν τα έχω με τα εκατομμύρια των δυστυχισμένων και πεινασμένων λαθρομεταναστών, που εγκαταλείπουν τη χώρα τους γιατί δεν έχουν να φάνε ή εγκαταλείπουν την Πατρίδα τους, λόγω πολεμικών εχθροπραξιών!!!.

Τα έχω όμως με τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλουν να εξαφανίσουν τα Έθνη-Κράτη και στη θέσεις τους, θέλουν να φτιάξουν ελεγχόμενες Πολυπολιτισμικές Κοινωνίες (με ανθρώπους, χωρίς κοινή Πατρίδα,χωρίς κοινή Γλώσσα,χωρίς κοινή Θρησκεία και κοινή Ιστορία!!!).
Και για να πετύχουν δε, το δόλιο αυτό σχέδιο τους, επίτηδες δεν προμηθεύουν τους υποανάπτυκτους λαούς με τα κατάλληλα ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ για να μη μπορούν να καλλιεργήσουν τη Γη τους, ούτως ώστε να πεινάσουν και έτσι να αναγκαστούν να μεταναστεύσουν και επίτηδες κάνουν τους τοπικούς πολέμους, για τον ίδιο λόγο!!!.
Επίσης τα έχω με τους Ευρωπαϊκούς ηγέτες (εδώ συμπεριλαμβάνεται και ο κ. Μητσοτάκης) και τους ηγέτες όλων των ανεπτυγμένων Κρατών του κόσμου, που δεν αντιδρούν σε αυτό το καταχθόνιο σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και έχουν γίνει επιβάτες του Εθνομηδενιστικού οχήματος της, υπακούοντες τυφλά στις εντολές της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ!!!
Εάν οι Ευρωπαίοι ηγέτες δεν ήταν πιόνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα βοηθούσαν όλοι μαζί, τα πάμφτωχα κράτη της Αφρικής να αναπτύξουν τον πρωτογενή τομέα τους, για να έχουν τα βασικά αγαθά, τα προς το ζην και θα εξασκούσαν κάθε επιρροή στα εμπόλεμα μέρη για να σταματήσουν τους τοπικούς πολέμους για να παύσει έτσι κάθε μορφής μετανάστευση!!!
Και επειδή η Ελλάδα μας, είναι η Πύλη εισόδου μεταναστών προς την Ευρώπη.
Και επειδή προς τα Βόρεια, τα σύνορα της Ευρώπης είναι κλειστά.
Και επειδή οι εισερχόμενοι στη χώρα μας, παράνομοι μετανάστες, μένουν εδώ.
Και επειδή στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι μουσουλμανικού θρησκεύματος και επ' ουδενί θα μπορέσουν να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία.
Και επειδή σε μια μουσουλμάνα μητέρα αντιστοιχούν κατά μέσο όρο 5 παιδιά, ενώ σε μια Ελληνίδα μητέρα αντιστοιχεί κατά μέσο όρο 1 παιδί (περίπου).
Και επειδή το 1 στα 2 από τα νεαρά Ελληνικά ζευγάρια, λόγω του ότι τα μεροκάματα τους είναι μεροκάματα πείνας, επιλέγουν να μη κάνουν παιδιά.
Και επειδή ένα μη ευκαταφρόνητο ποσοστό των νέων μας δεν παντρεύονται, λόγω οικονομικών δυσχερειών.
Και επειδή εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες νεαρής και γόνιμης ηλικίας έχουν φύγει στο εξωτερικό και είναι άγνωστο, εάν θα γυρίσουν πίσω στην Πατρίδα μας.
Και επειδή ο ρυθμός εισαγωγής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, βαίνει συνεχώς αυξανόμενος, με αποτέλεσμα σε μερικά χρόνια οι γηγενείς Έλληνες να αποτελούν μια θλιβερή
μειοψηφία στον τόπο τους.
Και επειδή με όσα ανέπτυξα παραπάνω η Ελλάδα μας, με μαθηματική ακρίβεια θα ισλαμοποιηθεί και από Ορθόδοξη χώρα που είναι σήμερα θα γίνει μια Ισλαμική χώρα (χωρίς Χριστό και Ελλάδα).
Και επειδή μέσα σε αυτό τον αρμαγεδδώνα της Παγκοσμιοποίησης και της εξαφάνισης των Εθνών και του χάους , όπου : " Ο σώζων εαυτόν σωθήτω".
Ο μόνος δρόμος για να σωθεί η Πατρίδα μας είναι :
Στις προσεχείς Βουλευτικές εκλογές, να εκλεγεί μια Πατριωτική Κυβέρνηση με Καποδιστριακό άρωμα, που δεν θα είναι επιβάτης του οχήματος του Εθνομηδενισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων και δεν θα παίρνει εντολές από τη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, αλλά θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, ώστε η Ελλάδα μας, να παραμείνει Ορθόδοξη χώρα και το Ελληνικό Έθνος να παραμείνει Ορθόδοξο Έθνος, γιατί είτε το θέλουμε είτε δεν το θέλουμε : Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ είναι αδέλφια δίδυμα!!!

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ