1.10.19

Αλγερινοί «εισβάλουν» στην χώρα από τον αφύλακτο φράχτη του Έβρου και το βιντεοσκοπούν!

Που είναι το κράτος κ. Μητσοτάκη; Συνεχίζετε το "μπάχαλο" που άφησε πίσω του ο Τσίπρας;
Τι φοβάστε; Ο λαός είναι μαζί σας.
Juan
Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απ τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης στην στιγμή που ο Έλληνα ΥΕΘΑ δήλωνε οτι θα... σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς!

Είναι σαφές ότι το βίντεο έχει επικοινωνιακούς λόγους και οι αλλοδαποί θέλουν να δείξουν στους συμπατριώτες τους πως ο Έβρος είναι «ελεύθερος»
24/9/2019
Αλγερινοί βιντεοσκοπούν το ανενόχλητο πέρασμα τους απ τον αφύλαχτο φράχτη στον Έβρο, στο ύψος της Καβύλης.

Την προηγούμενη ημέρα, ο Υπ.Άμυνας που ζητάει την άδεια του ΔΟΜ και των ΜΚΟ για να πάει στα στρατόπεδα, δήλωνε οτι θα σφραγιστεί ο Έβρος και δεν θα περνάει κανείς
74 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Την ανησυχία της πως «αν δεν ληφθούν σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση της προσφυγικής – μεταναστευτικής κρίσης, θα θρηνήσουμε πολλές ανθρώπινες ζωές, όχι μόνο στη θάλασσα, αλλά και στην ξηρά, μέσα στις ίδιες τις δομές φιλοξενίας» εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΠΟΑΣΥ, σχολιάζοντας τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Μόρια το απόγευμα της Κυριακής.
Όπως επισημαίνεται, «Το κακό δεν άργησε να γίνει και ο φόβος για εκατόμβη νεκρών παραμένει στο ακέραιο, ό, τι κι αν εξαγγέλλεται, κεντρικά και καθησυχαστικά, από γενέσεως του μείζονος αυτού προβλήματος. Διότι πολύ απλά, σε ένα χώρο που έχει δομηθεί για τη φιλοξενία 2.500 ανθρώπων και έχουν δαπανηθεί εκατομμύρια ευρώ, όταν στοιβάζεις πενταπλάσιο πληθυσμό, σε μια ιδιότυπη “Βαβέλ“».
pronews