22.9.19

Βίντεο-σοκ: Γερμανίδα δακρύζει ενώ βλέπει αποσβολωμένη εκατοντάδες μουσουλμάνους στο δρόμο

Αυτό το χάλι, προετοιμάζει το έδαφος για ακροδεξιές κυβερνήσεις σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου να εκδιωχθεί ο ισλαμικός συρφετός .Ο άκρος Εθνικισμός σύντομα θα αποτελέσει τη μόνη λύση του προβλήματος.Ας το λάβουν σοβαρά υπ όψη τους οι "ευαισθητοποιημένοι παγκοσμιοκράτες" .Το μόνο που θα επιτύχουν θα είναι να αιματοκυλισθεί πάλι η Ευρώπη.
Juan
Η εικόνα τα λέει μονή της. Μια γυναίκα κοιτάζει ανήμπορη από το παράθυρο του σπιτιού της το δρόμο όπου εκατοντάδες μουσουλμάνοι πραγματοποιούν κάποια θρησκευτική τους γιορτή, ίσως αναρωτώμενη  πως κατάντησε έτσι η χώρα της.

 Πιθανότατα πρόκειται για την γιορτή της Ασούρα, ένα έθιμο με εικόνες που εκπέμπουν βία, καθώς οι πιστοί αυτομαστιγώνονται.
Ανάλογες εικόνες είχαμε και στο Περιστέρι, όπου φέτος ήταν το… επίκεντρο των εκδηλώσεων.
Δεν είναι τόσο η σκηνή με τους μουσουλμάνους αφού τέτοιες βλέπουμε δυστυχώς  και στην Ελλάδα, αλλά η αντίθεση με την εικόνα της γυναίκας που βλέπει τη χώρα της να αλλάζει, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι.
Όλα αυτά τη στιγμή που η γερμανική κοινωνία αρχίζει να ανθίσταται σιγα-σιγά με την δημοτικότητα της Καγκελαρίου Α.Μέρκελ να παίρνει την κατιούσα και το κόμμα για την «Εναλλακτική στη Γερμανία», (AfD) να σημειώνει τη μια εκλογική επιτυχία μετά την άλλη,


Schaut Euch diese Aufnahmen an!😱
Ganze Strassen werden erobert!
Schaut Euch aber auch die weinende Frau am Fenster an...
Sie zeigt allen, wie es morgen aussehen könnte (wird).
Teilt es sooft ihr könnt!

pronews