27.8.19

Έκρυθμη η κατάσταση: Aλλοδαποί πολιορκούν τον σιδηροδρομικό σταθμό & μπλοκάρουν τρένο

Τόσο η Αστυνομία όσο και η Δικαιοσύνη θα πρέπει να εξαντλούν την αυστηρότητά τους, ώστε να το σκέπτονται καλά οι λαθραίοι έποικοι της Ελλάδος πριν επαναλάβουν παρόμοιες πράξεις...
Juan
Xαοτική η κατάσταση στην Θεσσαλονική καθώς δεκάδες αλλοδαποί πολιορκούν τον σιδηροδρομικό σταθμό και μπλοκάρουν εμπορικό τρένο.

Πιο αναλυτικά πάνω από 100 αλλοδαποί μπλοκάρουν τη σιδηροδρομική γραμμή και δεν επιτρέπουν να εκτελεστεί το δρομολόγιο εμπορικής αμαξοστοιχίας για Ειδομένη.

Οι αλλοδαποί προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Ειδομένη εμποδίζοντας της διέλευση της αμαξοστοιχίας κοντά στην περιοχή της Διαλογής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλοδαποί βρίσκονται στα πλάγια των γραμμών, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προσαγωγές όσων ήταν πάνω στις γραμμές των τρένων, εμποδίζοντας τη διέλευση της γραμμής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας, «οι αλλοδαποί συγκεντρώθηκαν, όταν η εμπορική αμαξοστοιχία 80502 από Αθήνα έμπαινε στον Σταθμό Διαλογής και δεν επέτρεπαν να φτάσει στον τελικό προορισμό της».


Ανοχύρωτος ο Εβρος: Δουλέμποροι είχαν στήσει και σκηνές υποδοχής μεταναστών

Στην εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εμπλέκονται στην προώθηση και μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών στην ενδοχώρα, οδήγησε η έρευνα, αλλά και οι ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Το πρωί της Κυριακής άνδρες του ΤΣΦ Ορεστιάδας συνέλαβαν στον κάμπο Ορεστιάδας νεαρό άνδρα ο οποίος μαζί με άλλους 4 δράστες διευκόλυναν την είσοδο μεταναστών από την Τουρκία στη χώρα μας.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πόσο καλά οργανωμένο ήταν το σχέδιο των δραστών καθώς είχαν στήσει σκηνές στο σημείο προκειμένου να παρέχουν στους μετανάστες κατάλυμα και τροφή.

Στη συνέχεια, τους εφοδίαζαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα.

Κατά την έφοδο των αστυνομικών στο σημείο συνελήφθησαν 3 μετανάστες οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα τον Εβρο.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

pronews.gr