11.7.19

Επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως: Μάχη αστυνομικών με αναρχικούς - Δύο τραυματίες (βίντεο)

Μάλλον θα είναι η τελευταία επίθεση που αποτολμούν.Απ εδώ κι εμπρός θα πρέπει να αντιμετωπίζονται "δεόντως" Το δε "site" των αναρχικών πρέπει να κλείσει αμέσως.

Juan 
Επίθεση σε αστυνομικούς σημειώθηκε στο Κουκάκι το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια πορείας αναρχικών με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Οι αναρχικοί πραγματοποιούσαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Κουκακίου κατά της βραχυχρόνιας μίσθωσης AirBnb, όταν η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο.
Όταν τα άτομα που συμμετείχαν στη διαδήλωση έφτασαν έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης, πέταξαν πέτρες και καδρόνια εναντίον διμοιρίας ΜΑΤ.
Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης και δακρυγόνων.(να εφοδιασθούν άμεσα οι αστυνομικοί με πλαστικές σφαίρες)
Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Η αστυνομία προχώρησε σε μία ...προσαγωγή!!!  (κατά τα διατεταγμένα επί ΣΥΡΙΖΑ)
Σημειώνεται ότι το Μάρτιο αναρχικοί επιτέθηκαν στο Α.Τ Ακροπόλεως με μολότοφ*, προκαλώντας ζημιές και σε αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ.
Την ευθύνη για την επίθεση είχε αναλάβει ομάδα χωρίς να κατονομάζεται με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου.
pronews

*Η μολότοφ, είναι εκρηκτικός μηχανισμός και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με χρήση όπλων.
Juan