2.7.19

Κ.Μητσοτάκης: «Θα μειώσουμε άμεσα τους φόρους και θα καταργήσουμε το άσυλο»

Εν μέσω μιας ενθουσιώδους υποδοχής από τους κατοίκους του Αλμυρού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και εν δυνάμει πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για καθολική μείωση της άμεσης φορολογίας, αλλά και για πολλές και νέες δουλειές -"για να γυρίσουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό", όπως χαρακτηριστικά είπε.

Μιλώντας για την ασφάλεια του πολίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του θα καταργήσει το πανεπιστημιακό άσυλο, προσθέτοντας: "Θέλουμε οι φοιτητές να βλέπουν τους συμφοιτητές και καθηγητές τους, και όχι τους μπαχαλάκηδες και τους εμπόρους ναρκωτικών".
Παραλλήλως, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να μην υπάρξει εφησυχασμός και χαμένη ψήφος, αντιθέτως πρέπει να δοθεί η μάχη πόρτα πόρτα για τη μεγάλη νίκη, τόνισε.
Έκανε μάλιστα άνοιγμα και προς τους ψηφοφόρους εκείνους που δεν είχαν ψηφίσει ΝΔ και τους ζήτησε τη φορά αυτή να προτιμήσουν το κόμμα του οποίου ηγείται.

Και υποσχέθηκε από την επόμενη μέρα κιόλας, των εκλογών τα πρώτα δείγματα γραφής και την εφαρμογή ενός πλήρως κοστολογημένου προγράμματος.
pronews