1.7.19

Δεν μπορούν να σταθούν στην Β.Ελλάδα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή Ηλιόπουλε» (βίντεο)


Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Βόρεια Ελλάδα.
Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος πραγματοποίησε ομιλία στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών σύμφωνα με το logospellas.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ένας άντρας και μια εγκυμονούσα γυναίκα ανέβηκαν στην εξέδρα, με τον άντρα να σηκώνει ψηλά μια ελληνική σημαία.
«Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο 28χρονος, ο οποίος εκδήλωσε την αντίδρασή του σε πρόσφατες δηλώσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε αναφέρει στο Athens Pride «η σημαία της πατρίδας μου είναι ...πολύχρωμη»!!!
{ Η σημαία της δικιάς σου πατρίδας, μπορεί να είναι πολύχρωμη, όπως και τα ...εσώρουχα, αλλά η σημαία της Ελλάδος είναι μόνο Γαλανόλευκη- Juan}
Ο άντρας προσήχθη από την αστυνομία και μετά την εξακρίβωση των στοιχείων του αφέθηκε ελεύθερος, ενώ νωρίτερα είχαν προσαχθεί άλλα τρία άτομα στο κέντρο των Γιαννιτσών.
Οι πρωταγωνιστές της διαμαρτυρίας καταγγέλλουν ότι εκτός από τις τρεις προσαγωγές, υπήρξε και ξυλοδαρμός ενός μέλους της ομάδας τους, από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.
pronews