3.6.19

Ν.Τραμπ για τον δήμαρχο του Λονδίνου: «Είναι κοντός, ανίκανος και... looser»

Με το που προσγειώθηκε το Air Force One στο Λονδίνο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο του Λονδίνου μέσω Twitter, αποκαλώντας τον «αποτυχημένο» και... κοντό.
Ο Σαντίκ Χαν, σε χθεσινό του άρθρο, σχολιάζοντας την επικείμενη επίσκεψη του Τραμπ και εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του για το «κόκκινο χαλί» που του έστρωσε η Βρετανία, τον συνέκρινε με τους φασίστες του 20ου αιώνα οπότε τα ήθελε και τα έπαθε.

Έτσι, φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ δημοσίευσε δύο tweet, αποκαλώντας τον Χαν αποτυχημένο δήμαρχο, ανόητο και... κοντό.
«Ο Σαντίκ Χαν*, που από κάθε άποψη έχει κάνει φριχτή δουλειά ως Δήμαρχος του Λονδίνου, είχε την ανοησία να φερθεί άσχημα στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών που επισκέπτεται την χώρα του, παρόλο που πρόκειται μακράν για τον πιο σημαντικό σύμμαχο του Ηνωμένου Βασιλείου. 
Είναι ένας αποτυχημένος ολκής, που καλά θα κάνει να εστιάσει στην εγκληματικότητα στο Λονδίνο, και όχι σ' εμένα», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος σε «τιτίβισμά» του. 
Και συμπλήρωσε λέγοντας: «Ο Χαν μου θυμίζει έντονα τον πανίβλακα και ανίκανο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, τον ντε Μπλάζιο, που επίσης έκανε φριχτή δουλειά - αν και έχει το μισό του μπόι. 
Σε κάθε περίπτωση, ανυπομονώ να σταθώ σπουδαίος φίλος στο Ηνωμένο Βασίλειο και να ξεκινήσω την επισκεψή μου. Προσγειώνομαι αυτή τη στιγμή».

Μόνο ο Ν.Τραμπ ξέρει να «τακτοποιεί» έτσι όσους έκαναν το λάθος να του επιτεθούν με αυθαίρετους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Είτε αρέσει είτε όχι μαζί με Β.Πούτιν και μερικούς ακόμα ηγέτες, ανήκει στην κατηγορία των χαρισματικών προσωπικοτήτων, αυτών που τόσο λείπουν από τις περισσότερες χώρες.
pronews
* Μουσουλμάνος!
Efenpress