6.6.19

ΠΡΟΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΜΕ ΤΟ…ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ DEB

skopia-8216provokatoras8217-papadakis-iperaspistis-meionotiton-stin-ellada8230-620x435.jpg


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με μια προκλητικότητα ανακοίνωση το γνωστό κόμμα της λεγόμενης «μακεδονικής» μειονότητας, Ουράνιο Τόξο, αφού κάνει απολογισμό της μεγάλης του όπως αναφέρει «επιτυχίας» να αποσπάσει γύρω στις 6 χιλιάδες και κάτι ψηφοφόρους, ευχαριστεί όσους το τίμησαν με την ψήφο του παρά την…στυγνή καταπίεση που υπέστησαν από το ελληνικό κράτος.
Αλλά το πιο σημαντικό σε αυτή την ανακοίνωση, που δείχνει το πώς κινούν τα ανθελληνικά νήματα μέσα στην προεκλογική μάχη, είναι ότι συγχαίρει το ενωτικό κόμμα των Γκρίζων Λύκων της Θράκης, όπου η αρχηγός του δηλώνει απερίφραστα ότι σε περίπτωση θερμής σύγκρουσης Ελλάδας Τουρκίας πατρίδα της θα θεωρήσει την…Τουρκία! Συγκεκριμένα όπως αναφέρει χαρακτηριστικ΄η ανακοίνωση του Ουρανίου Τόξου:
«Σε αυτή τη μοναδική σύμπραξη λαών και πολιτισμών από όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση ανήκει επίσης και το κόμμα της τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα (DEB), το οποίο θα θέλαμε να συγχαρούμε για τη μεγάλη νίκη του στις περιφερειακές ενότητες Ροδόπης και Ξάνθης». Με λίγα λόγια….κύλησε τέντζερης και βρήκε το καπάκι του! Πέραν όμως της φαιδρότητας, το θέμα είναι πολύ σοβαρό και επιβεβαιώνει αυτά που γράφαμε περί επικείμενης συνεργασίας τους με τις όποιες επιπτώσεις στο ελληνικό πολιτικό τοπίο, (δικαίωμα κρατικής επιχορήγησης ακόμα και πιθανής κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης). Κατά τα άλλα εμείς στην πολιτική μας αποχαύνωση θα παρακολουθούμε ώρες ατέλειωτες πολιτικής συζήτησης-κοκορομαχίας του…πουθενά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr