13.6.19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Ε.Π.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Με την παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας Γιάννη Φραγγίδη πραγματοποιήθηκαν από τις 5 έως 8 Ιουνίου 2019 στο Παρίσι οι εργασίες του διεθνούς συνεδρίου, με θέμα «Τρόφιμα – Ποτά και Αγροτικά προϊόντα, ενέργειες των οργανώσεών μας για την διασφάλιση της ποιότητάς τους και Ανάπτυξη των συνδικαλιστικών μας δραστηριοτήτων στην Ευρώπη» το οποίο διοργάνωσαν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις τις F.S.M., U.I.S. & C.G.T..
Στα πλαίσια των εργασιών του Συνεδρίου ο Πρόεδρος μας ενημέρωσε όλα τα μέλη για την αντεργατική πολιτική της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ που εδώ και χρόνια εφαρμόζει κλείνοντας τα εργοστάσια στην Ελλάδα αλλά και για τον μεγάλο αγώνα των απεργών της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Θεσσαλονίκης που δίνουν για την επαναλειτουργία του εργοστασίου.

Το συνέδριο εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τον δίκαιο αγώνα για την επαναλειτουργία του εργοστασίου της ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ Θεσσαλονίκης το οποίο και θα προωθήσει στις χιλιάδες πρωτοβάθμιες οργανώσεις που ανήκουν στις τάξης της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας σε όλο τον κόσμο.