19.6.19

Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι στην Θεσσαλονίκη!

Πρέπει να γίνει κάποιο θανατηφόρο ατύχημα για να σταματήσει αυτή η ανόητη μόδα των ξεμωραμένων; Juan
Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» της Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη μία 72χρονη, η οποία, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε ...40χρονος!


Το περιστατικό συνέβη χθες στις 11 το βράδυ στην οδό Πολυτεχνείου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η τραυματισμένη ηλικιωμένη, υπήκοος Ισραήλ, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο χειριστής του πατινιού, που είναι υπήκοος Ρωσίας και φέρεται να είχε μισθώσει το συγκεκριμένο μέσο για μία βόλτα στην πόλη, κατέθεσε σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης που διερευνούν το συμβάν.
Επρόκειτο για το δεύτερο επισήμως καταγεγραμμένο τροχαίο που σημειώνεται στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο εμπλέκεται ηλεκτρικό πατίνι. Είχε προηγηθεί στα μέσα του περασμένου Μαρτίου τροχαίο κατά το οποίο 16χρονος χειριστής ηλεκτρικού πατινιού συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, με συνέπεια να τραυματιστεί.
Μάλιστα, λίγες μέρες μετά το συγκεκριμένο συμβάν, και με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε πολίτης στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της πόλης, παραγγέλθηκε προκαταρκτική έρευνα από εισαγγελέα για να διερευνηθεί το νομοθετικό πλαίσιο υπό το οποίο κυκλοφορούν τα πατίνια και εάν παραβιάζονται διατάξεις του ΚΟΚ.
pentapostagma.gr