16.6.19

Σφοδρή επίθεση Τουρκίας σε Γαλλία-Ελλάδα: «Ατζαμής ο Μακρόν» – «Το Ελληνικό ΠΝ αντιγράφει το Τουρκικό»

«Η Γαλλία με ποιο δικαίωμα μιλάει για Ανατολική Μεσόγειο; Ο Μακρόν είναι ατζαμής. Δεν ξέρει. Εμείς έχουμε δικαιώματα στην Κύπρο και δεν υποχωρούμε», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι οι S 400 θα φτάσουν στην Τουρκία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου

Ο Γάλλος πρόεδρος στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Νότου είχε μιλήσει για «παράνομες δραστηριότητες» της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου.

«Θέλω να επαναλάβω την αλληλεγγύη μου στην Κύπρο και την στήριξη και τον σεβασμό μου για την εθνική κυριαρχία της. Η Τουρκία πρέπει να σταματήσει τις παράνομες ενέργειες στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου. Η Ε.Ε. δεν θα δείξει αδυναμία σε αυτό το ζήτημα», είχε αναφέρει ο Εμανουέλ Μακρόν.
EΙΡΩΝΕΙΕΣ ΤΟΥΡΚΩΝ

Η Ελλάδα γελοιποίηθηκε γράφουν οι προκλητικοί Τούρκοι. Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρονται στην άσκηση ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, εκεί όπου οι ΕΔ έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στη Τουρκία. Μάλλον φαίνεται πως φοβήθηκαν οι απέναντι!
Η άσκηση γράφουν οι Τούρκοι πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου. Οι Έλληνες έβγαλαν τα μισά πολεμικά πλοία στο Αιγαίο από ότι η Τουρκία στην προηγούμενη άσκηση, ενώ Τουρκικά UAV σάρωναν τα πάντα.
Οι Έλληνες καταλήγει το άρθρο, αντιγράφουν τους Τούρκους!
Μάλλον οι Τούρκοι θορυβήθηκαν από την μεγάλη άσκηση και άρχισαν τις ανοησίες. Ξέρουν καλά πως το ΠΝ όποτε θέλει θα στείλει την δέουσα απάντηση στους… γείτονες!

.pentapostagma.gr