14.5.19

Eπίθεση με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής - Ένας αστυνομικός τραυματίας (βίντεο)

Πάνε γυρεύοντας... Κάποιος αστυνομικός θα "πάρει ανάποδες" και θα τους "πλακώσει" με το ΜΡ5 και θα μαζεύουν πτώματα μετά..Αυτό θέλουν;  Juan
Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα μτης Τρίτης στο Α.Τ. Καισαριανής, από κουκουλοφόρους.
Οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον σκοπό και στο τμήμα και αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα όταν κουκουλοφόροι έφτασαν στο Αστυνομικό Τμήμα και αφού πέταξαν τις μολότοφ τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι άγνωστοι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον αστυνομικό που εκτελούσε χρέη σκοπού, καθώς και στο αστυνομικό τμήμα.
Συγκεκριμένα εκτόξευσαν δέκα μολότοφ και τέσσερα γκαζάκια προκαλώντας υλικές ζημιές στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο φυλάκιο τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι
Όπως μετέδωσε δελτίο ειδήσεων, νωρίτερα οι άγνωστοι πυρπόλησαν αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου στου Παπάγου.
Ευτυχώς, από τις επιθέσεις δεν υπήρξε τραυματισμός. Οι αρχές προχώρησαν σε τέσσερις προσαγωγές.
Οι αρχές εκτιμούν ότι οι επιθέσεις συνδέονται με την απόρριψη της άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Υπενθυμίζεται ότι το σαββατοκύριακο αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τραυματίστηκε μετά από επίθεση που δέχθηκε περιπολία από ομάδα αναρχικών. 
Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσε περιπολία για τυχόν ύποπτες κινήσεις μετά από επεισόδια στα Εξάρχεια, δέχθηκε επίθεση με πέτρες και ξύλα, με αποτέλεσμα ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς να τραυματιστεί και να διακομισθεί στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο τόσο η επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής όσο και αυτή εναντίον της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου να σχετίζονται με περιθωριακούς για την υπόθεση Κουφουντίνα
pronews