17.5.19

Ισραήλ: Αυτή είναι η «βασίλισσα των όπλων» που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό (βίντεο-φωτο

Οι Ελληνίδες είναι ικανές μόνο για να καταλαμβάνουν θέσεις αξ/κών και υπαξ/κών ενώ για στρατιωτίνες-που δεν πληρώνονται δεν είναι ικανές και δεν στρατεύονται!!! (Να μη χάσουμε και ψήφους...) Εξ άλλου δεν έχουμε ανάγκη από στρατό, μας προστατεύει το...ΝΑΤΟ (Μην το είδατε;)  Juan
Ακούει στο όνομα Orin Julie. Είναι βετεράνος των IDF (Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων) του Ισραήλ. Ζει στο Ισραήλ, όμως «ζηλεύει» τους «ελεύθερους» νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών για τα όπλα, τα οποία λατρεύει.

Η Orin είναι γνωστή στα social media ως «βασίλισσα των όπλων». Η νεαρή γυναίκα ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με όπλα σε διάφορες πόζες. Όμως δεν είναι μόνο η βασίλισσα των όπλων. Είναι μία σούπερ αποκαλυπτική γυναίκα, με στυλάκι που ξεσηκώνει τον ανδρικό πληθυσμό και εξάρει τη φαντασία.
Η Orin κατατάχθηκε το 2012 στον στρατό και ζήτησε ενεργό ρόλο στο πεδίο της μάχης. Αντί γι' αυτό, το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ την τοποθέτησε σε γραφείο, γεγονός που δεν της άρεσε καθόλου.
Η ίδια βγάζει το... άχτι της στα social media, όπου ανεβάζει φωτογραφίες με βαριά όπλα και σούπερ προκλητικές εμφανίσεις...
pronews