14.5.19

Κάποιοι δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος και τάξη στα Εξάρχεια

"Κάποιοι" δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος και τάξη στα Εξάρχεια!
Άκουσες Αλέκοοο;
Juan

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Γ.Γ. Αστυνομικών: Κάποιοι δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος και τάξη στα Εξάρχεια - Δεν μπορούν να γίνουν περιπολίες, έλεγχοι
«Αντρο ανομίας» χαρακτηρίζει τα Εξάρχεια ο γ.γ. Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Νίκος Ρήγας.
Ο κ. Ρήγας, με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού κατά την επίθεση σε μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ στα Εξάρχεια, σχολίασε πως κάποιοι δεν επιθυμούν να υπάρχει τάξη στην περιοχή.

«Ευτυχώς ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά και δεν είχαμε κάτι χειρότερο. Προφανώς, κάποιοι σε αυτό το χώρο που ονομάζεται Εξάρχεια, δεν επιθυμούν να υπάρχει νόμος, τάξη. Μέσα στην πλατεία, ακριβώς στην καρδιά των Εξαρχείων, οι συνάδελφοί μου δεν έχουν περιπολίες και φροντίζουν να μην περνούν.
Ούτε πεζές περιπολίες υπάρχουν εκεί ούτε και σχέδιο για μόνιμη παρουσία αστυνομικής δύναμης μέσα στην πλατεία των Εξαρχείων», δήλωσε στην ΕΡΤ1 ο κ. Ρήγας με αφορμή τον τραυματισμό αστυνομικού το απόγευμα της Κυριακής, από επίθεση ομάδας αγνώστων, στην διάρκεια καταδίωξης μιας μηχανής που είχε κριθεί ύποπτη μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν.
«Είμαστε η μοναδική εργασιακή ομάδα που εν καιρώ ειρήνης έχουμε τόσους πολλούς τραυματίες και θύματα. Για άλλη μία φορά, είδαμε χθες μία επίθεση εναντίον εργαζόμενων αστυνομικών που απλά προσπάθησαν να κάνουν τη δουλειά τους.
Το ό,τι η συγκεκριμένη περιοχή, το συγκεκριμένο σημείο είναι άντρο ανομίας και κάποιοι προσπαθούν να βρουν εκεί προστασία, είναι γνωστό. Ούτε περιπολία μπορεί να γίνει μέσα στα Εξάρχεια, ούτε να ελεγχθούν κάποια άτομα», πρόσθεσε.
Πηγή: iefimerida.gr