23.5.19

Ιεροσυλία του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου: Έβαλε εκλογικό κέντρο μέσα στο μνημείο των Πεσόντων του Δήμου Γλυφάδας!

Ούτε από ιερό ούτε από όσιο ούτε από πατρίδες ούτε από ηρωικά πεσόντες υπέρ βωμών και εστιών καταλαβαίνει ο απερχόμενος δήμαρχος Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου: 
Με μια κίνηση που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη ύβρη απέναντι στους ηρωικά πεσόντες Έλληνες υπέρ βωμών και εστιών πήγε και έστησε  το εκλογικό του περίπτερο μέσα στο χώρο του ιερού και ακριβώς μπροστά από το Ηρώο!!

Στο σύνολο του μνημείου και της επιτύμβιας πλάκας που είναι ο «Άγνωστος Στρατιώτης» της Γλυφάδας πήγε και έστησε μια καλύβα-εκλογικό κέντρο εξευτελίζοντας την μνήμη των πεσόντων υπέρ πατρίδος!!
Χαρακτηριστικό είναι και ότι η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ της Γλυφάδας που τον ακολούθησε δεν τόλμησε να στήσει μπροστά στο μνημείο εκλογικό περίπτερο αλλά το έστησε στα πλαϊνά του μνημείου αλλά και πάλι εντός της περιμέτρου του μνημείου.
Εάν αυτό αληθεύει και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες έτσι δείχνει να είναι, τότε θα πρέπει να επέμβει η εισαγγελία για την άμεση απομάκρυνση των εκλογικών περιπτέρων.
Η δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου Τάσου Γκουριώτη εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σχολιάζοντας την ιεροσυλία:
«Αν δεν σέβεσαι τους νεκρούς σου, αυτούς που έπεσαν για να είναι σήμερα η Ελλάδα ελεύθερη-όσο εν πάση περιπτώσει την αφήνουν ελεύθερη-πόσο θα σέβεσαι τους δημότες σου. Καλούμε τον δήμαρχο Γ.Παπανικολάου όπως και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Τ.Ταστάνη να αποσύρουν άμεσα από τον χώρο του μνημείου τα εκλογικά τους περίπτερα και να παραδώσουν καθαρό το μνημείο.»
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
pronews