11.5.19

ΕΛ.ΑΣ: Ακόμη 90.000 αλλοδαποί κατέκλυσαν τη χώρα το 2018 - Μη αναστρέψιμη πλέον η αλλοίωση του πληθυσμού


Εκτός ελέγχου συνεχίζει να είναι η απαράδεκτη κατάσταση με την πλήρη αποσύνθεση του «συστήματος» ασφάλειας στα σύνορα της χώρας.

Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε σήμερα η ΕΛΑΣ, αναφορικά με τις παράνομες εισόδους αλλοδαπών στη χώρα, ως να μην υπάρχουν σύνορα, κάτι που ισχύει τελικά στην πραγματικότητα.


Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΕΛΑΣ από τις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές «συνελήφθησαν» το 2018   93.367 παράνομοι μετανάστες για παράνομη είσοδο στη χώρα (σημ. τουλάχιστον ακόμη παραδέχονται ότι πρόκειται περί παράνομης εισόδου!) έναντι 68.112 αλλοδαπών το 2017.

Βέβαια η λέξη «σύλληψη» είναι εντελώς τυπική και άνευ σημασίας, αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για συλλήψεις αλλά για απλή καταγραφή στοιχείων που και αυτά είναι άγνωστο εάν ισχύουν και στη συνέχεια μόνιμη εγκατάσταση.

Μάλιστα σύμφωνα με τον υπουργό «μεταναστευτικής πολιτικής» Δ.Βίτσα για το 2019 προβλέπονται ακόμη 90.000 αλλοδαποί στη «χώρα»,(μόνο για χώρα με την ουσιαστική έννοια δεν πρόκειται πλέον) περιγράφοντας μια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο σε καμία άλλη χώρα του κόσμου.

Η κυβέρνηση η οποία δεν ανησυχεί αφού αυτός είναι και ο τελικός της στόχος, δηλαδή η συγκέντρωση του μέγιστου αριθμού αλλοδαπών στην Ελλάδα στους ελάχιστους μήνες που της απομένουν στην εξουσία, μιλά φιλολογικά για «ροές», για «προσπάθειες διαχείρισης του προβλήματος» και άλλα τέτοια συναφή, χωρίς φυσικά να κάνει τίποτα για την πρόληψη ή αποτροπή εισόδου των αλλοδαπών, αφού, όπως αναφέρθηκε αυτός είναι και ο στόχος:

Πλήρης κατάργηση των συνόρων με όσο το δυνατόν περισσότερους αλλοδαπούς.

Μάλιστα δεν επιχειρούν πλέον καν να κρύψουν το στόχο αυτό: Το λένε σχεδόν ανοικτά.

Έτσι εάν στην Ελλάδα μπήκαν το 2017, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ 68.112 αλλοδαποί, το 2018 93.367 ενώ το 2019 προβλέπονται ακόμη 90.000 και χωρίς να λάβουμε τα στοιχεία του 2016 και πιο πίσω ο Δ.Βίτσας έχει ένα σταθερό αριθμό των 75.000 αλλοδαπών που ζουν στη χώρα μας όπως λέει!


Pronews

-Εμείς ξέρουμε τη δουλειά μας. Πρέφα, φραπεδιά, σουλάτσο, καναπέ, όσα πάνε και όσα ΄ρθούνε!  
Juan