27.4.19

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ:Με εντολή Τσίπρα απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή και τον Ελληνικό Λαό από την τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός


Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής




Κάθε χρόνο χιλιάδες Λαού ευσεβών Χριστιανών με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας, Νικόλαο παρευρίσκονται στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στην τελετή υποδοχής του Αγίου Φωτός, αλλά φέτος η κυβέρνηση προκειμένου να μην επιτρέψει στους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και στον μοναδικό Αρχηγό πολιτικού κόμματος, τον Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο να παρευρεθούν, μετέφερε την τελετή υποδοχής μέσα σε ένα στρατόπεδο.


Εκεί παρόντες ήταν βουλευτές της ΝΔ (που έχει το θράσος να λέει ότι συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ!), μαζί με τον "μετανάστη των κομμάτων", Μάρκο Μπόλαρη και τον επικεφαλής ανύπαρκτου μονομελούς κόμματος, Δημήτρη Καμμένο.
 Με όλους αυτούς δεν έχει κανένα πρόβλημα το άθεο καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ, πρόβλημα έχει με τον ευσεβή Λαό και την Χρυσή Αυγή. 
Ασφαλώς και με την μεθόδευση αυτή υποβαθμίστηκε δραματικά η όλη τελετή και αυτό αποτελούσε πάγια επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο αποφάσισαν εσπευσμένα την μεταφορά της τελετής εντός στρατοπέδου χωρίς την παρουσία Λαού ήταν ο φόβος τους ότι θα υπάρξουν σφοδρές αποδοκιμασίες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από τον Λαό. 
Και ο φόβος τους αυτός έγινε πανικός από το γεγονός ότι στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα ήταν παρών ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής Συναγωνιστής Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ