10.4.19

Καμμένος: Υπάρχουν μυστικά πρωτόκολλα πίσω από τη Συμφωνία των Πρεσπών



Η Ελλάδα δίνει στα Σκόπια 198 εκατ. από τον κρατικό προϋπολογισμό της, μέσα από την ενεργοποίηση προγράμματος του 2008, δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.
«Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που φοβόμουν, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών έχει πίσω της μυστικά πρωτόκολλα», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ τόνισε ότι «εγώ έκανα τον Τσίπρα πρωθυπουργό, εγώ θα τον ανατρέψω».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για 198 εκατ. ευρώ από τον ελληνικό κρατικό προϋπολογισμό τα οποία χορηγούνται στα Σκόπια, μέσα από την ενεργοποίηση προγράμματος του 2008 και στο πλαίσιο μυστικού πρωτοκόλλου που εκτελείται.
Όπως πρόσθεσε, είναι «χρήματα από το υστέρημα του λαού».
«Είναι τα χρήματα που χρειαζόμαστε για να κρατήσουμε τις φρεγάτεςστο Αιγαίο, να πετάμε τα αεροπλάνα μας», συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος. 
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε επιπλέον ότι ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης «έχει υποσκελιστεί από τον αναπληρωτή υπουργό Παναγιώτη Ρήγα που λειτουργεί ως κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο Άμυνας».
Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε «πυρά» κατά του κ. Ρήγα και μετά από τη συνέντευξή του, αυτή τη φορά μέσω Twitter.
Μεγαλύτερη απόδειξη ότι πρόκειται για κομματικό κομισάριο που υποσκελίζει την ιεραρχία του ΥΕΘΑ όπως το πρωί ανέφερα στο OPEN είναι ότι «εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας» απαντά ο ίδιος ο κ. Ρήγας αγνοώντας τον Υπουργό. Χαίρομαι που βρήκε χρόνο παρά τα 1232 «αιτήματα» της σειράς..


τι πρόκειται για κομματικό κομισάριο που υποσκελίζει την ιεραρχία του ΥΕΘΑ, όπως το πρωί ανέφερα στο OPEN, είναι ότι "εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας" απαντά ο ίδιος ο κ. Ρήγας αγνοώντας τον Υπουργό. Χαίρομαι που βρήκε χρόνο παρά τα 1232 "αιτήματα" της σειράς..», σημείωσε ο κ. Καμμένος.